Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP isim, İYİ Partililere ‘faşist’ dedi

CHP eski Genel Başkanı ve eski Bakan Hikmet Çetin Kocaeli’ye geldi. İl örgütüyle buluşan Çetin konuşma yaptığı sırada CHP’li Alp Yılmaz Karaosmanoğlu İYİ Parti ile ilgili “Yeterli faşistler vardı bir tane daha faşist çıktı aramıza” ifadelerini kullandı. Durumu, İl Başkanı Yıldızlı toparladı.

CHP eski Genel Başkanı

Özgun imzaCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü ev sahipliğinde bakanlık görevinde de bulunan CHP eski Genel Başkanı Hikmet Çetin bugün Kocaeli’ye geldi. İl binasında düzenlenen buluşmaya programa İl Başkanı Harun Yıldızlı, il yöneticileri, eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen, eski il ve ilçe başkanları ile partililer katıldı. CHP Genel Başkanı Altan Öymen ve SHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın’ın KYÖD’de düzenlenecek programa katılacağı öğrenildi.

“CHP OLMASAYDI İYİ PARTİ DE YOKTU”

Çetin yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda geç kalınmıyor. Mutlaka seçimi kazanacak aday gerekiyor. Bu seçimin dönüşü yok. Herhalde daha karar vermediler. Büyük parti CHP, bir araya getiren CHP. Genel başkanın olması lazım. Mutlaka kazanacak adamın Kılıçdaroğlu olduğuna inanıyorum. CHP olmasaydı İYİ Parti de yoktu” ifadelerinde bulunurken İYİ Parti’den bahsedildiği sırada CHP’li Alp Yılmaz Karaosmanoğlu “Yeterli faşistler vardı bir tane daha faşist çıktı aramıza” ifadelerini kullandı. İl Başkanı Yıldızlı, “Çok büyük birliktelik var İYİ Parti ile CHP arasında. Bu seçimi kazanacağız” diyerek durumu toparladı.