Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP, İSU’daki görevden almaya tepki gösterdi!

İSU’da uzun yıllar başarıyla görev yapan Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Mustafa Emin Topaloğlu’nun görevinden alınmasına CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı’dan tepki geldi.

İSU’da uzun yıllar başarıyla görev yapan Çevre Koruma ve Kontrol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İSU’da uzun yıllar başarıyla görev yapan Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Mustafa Emin Topaloğlu’nun görevinden alınmasına büyük tepki gösterdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Yıldızlı şu ifadeleri kullandı: “İSU’da uzun yıllar farklı kademelerde görev yapan Kocaeli’nin yakından tanıdığı ve sevdiği Mustafa Emin Topaloğlu’nun Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı görevinden alınması kabul edilemez. Topaloğlu gibi uzun yıllar İSU’da görev yapan birçok üst düzey yönetici görevine devam ederken sadece kendisinin görevden alınması tamamen siyasi bir adımdır.

“BİZİMLE AYNI ÇİZGİDE OLMAYANLAR KENDİNE YER BULSUN”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yaptığı toplantıda Topaloğlu’na yönelik ‘Bizimle aynı çizgide olmayanlar kendine yer bulsun’ sözleriyle de bunun siyasi bir adım olduğunu söylemiştir. Görevlendirme ve atamalarda siyasi tercih yapmadıklarını, partizanca tutumda bulunmadıklarını meclis toplantılarında, kamuoyu önünde sürekli olarak dile getiren Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a çağrımdır. Kendinizle çelişmeden Topaloğlu gibi birçok daire başkanı görevine devam ederken neden tek ismi görevden aldığınızı derhal açıklayın, kamuoyunun aklındaki soru işaretlerini giderin”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, Suriye’den ve Afganistan’dan
Sıradaki Haber Muhip Kanko: Afganistan’dan ve Suriye’den çoban ithal ediliyor!