Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İzmit Gençliği’nden duyarlı proje: Acil kan için havuz oluşturdular

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı “Bu kalp seni unutur mu?” isimli projelerini duyurdu. Projede, acil kan ihtiyacı olması halinde oluşturulan havuzdan İzmit halkına kan verilecek.

CHP İzmit İlçe Gençlik

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe Başkanı Burak Akbulut ve ilçe yönetimi duyarlı bir proje başlattı. “Bu kalp seni unutur mu?” ismini verdikleri proje kapsamında İzmit halkının acil kan ihtiyacını partili gönüllülerden karşılamak için kan havuzu oluşturulduğu duyuruldu. İlçe Başkanı Burak Akbulut tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En iyi kişi kendinden çok ait olduğu sosyal toplumu düşünen, onun varlığının ve mutluluğunun korunmasına kendini adayan insandır’ sözünü ödevimiz biliyoruz.  Cumhuriyet Halk Partisi İzmit Merkez ilçe Gençlik Kolları olarak, bu ödevimiz kapsamında başlattığımız ‘Bu kan seni unutur mu?’ projesini kamuoyuyla paylaşıyoruz.

“İZMİT HALKININ DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ”

İzmit halkının acil kan ihtiyacını partili gönüllülerimizden oluşturduğumuz kan havuzuyla karşılamak istiyoruz. İzmit halkına sorumluluğumuzu yerine getirmek için Parti içinde gerçekleştirdiğimiz bu proje artık İzmit halkının hizmetinde. Sanayi toplumunda insan ilişkileri zayıfladı. Bu durum, bireyin acil hayati ihtiyaçlarında başvurabileceği organizasyonların çeşitlendirilmesi gereğini arttırdı. Biz de gençler olarak, bu projeyle İzmit halkına destek olabilmeyi istiyor ve umuyoruz. Bundan sonra da yeni sosyal sorumluluk projeleriyle halkımızın yanında olacağız. Projemizde halihazırda 8 tip kan grubunda ve şimdilik 100 adet gönüllü ile karşılıksız hizmet vereceğiz. Halkımız ihtiyaç duyduğunda İlçe Sekreterimiz aracılığıyla proje yürütücülerine ulaşılabilir. Bu kan havuzu projesine katkı sunmak isteyen sevgili İzmit halkının projemize desteklerini bekliyoruz.”