Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İzmit İlçe Başkanı kim olacak?

CHP İzmit’te ilçe başkanlığı için dört isim gündemde. Genel merkezin ne zaman atama yapacağı ise henüz belirsiz.

CHP İzmit’te ilçe başkanlığı

Nazim Ozgun Erbulan 1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit’te 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığı için hem İlçe Başkanı Hakan Çakar hem de İlçe Sekreteri Veli Beyaztaş istifa etti. İlçe yöneticileri Tuncay Çakır, Umut Kolaylı, Cengiz Özdemir, Emine Özdüzgün, Ertuğrul Baloğlu, Şenol Tonyalı ve Osman Koç da gelecek yönetimde yer almak istemedikleri için görevlerinden istifa etti. İstifa kararlarının ardından ilçe yönetiminde karar alma yetkisinin sağlanamaması nedeniyle ilçe yönetimi düştü.

ÇETİN SEYMEN ADAY

CHP İzmit İlçe Başkanlığı için birçok isim konuşulmaya başlandı. İzmit İlçe Yöneticisi Çetin Seymen, aday olduğunu duyurdu. CHP kulislerinde genel merkez tarafından atama yapılacak olan ilçe başkanlığı için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Dalistan Filiz’i istediği ancak bu öneriye sıcak bakılmadığı gündeme geldi.

GÖKHAN ERCAN VE GÖKHAN DARCAN

Son ilçe başkanlığı seçiminde İlçe Başkanı Hakan Çakar ile yarışan ancak seçimi kaybeden Gökhan Ercan’ın ismi parti içerisinde sıkça dile getirilirken konuşulan bir diğer isim İl Başkan Yardımcısı Gökhan Darcan oldu. Genel merkezin ne zaman atama yapacağı henüz bilinmiyor.