Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İzmit İlçe Başkanı’na sıra gelmedi!

CHP MYK toplantısında CHP İzmit İlçe Başkanı’nın belirlenmesi bekleniyordu ancak istifaların fazla olması nedeniyle İzmit henüz gündeme gelmedi. CHP İzmit İlçe Başkanı’nın belirleneceği gün için yeni tarih verildi.

CHP MYK toplantısında CHP

Nazim Ozgun Erbulan 1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe Başkanlığı için 26 Aralık 2022 tarihinden beri bir atama yapılmadı. CHP Kocaeli İl Örgütü yaptığı yönetim kurulu toplantısında İl Başkan Yardımcısı Gökhan Darcan’ın ismini Ankara’ya gönderirken İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in ise başından beri İzmit ilçe başkanlığı için istediği Dalistan Filiz’in ismini Ankara’ya gönderdiği öne sürüldü. İl Başkanı Bülent Sarı Bağımsız Kocaeli’ye yaptığı açıklamada Dalistan Filiz ile ilgili Hürriyet’in kendisine bir şey söylemediğini ifade etti.

GÖZLER PAZARTESİ’DE

Dün CHP genel merkezde düzenlenen MYK toplantısında İzmit İlçe Başkanlığı için karar çıkması bekleniyordu ancak 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığı için istifanın fazla olması nedeniyle henüz İzmit ilçe başkanlığı toplantıda gündeme gelmedi. Edinilen bilgilere göre Pazartesi yapılacak toplantıda İzmit ilçe başkanlığı için karar verilmesi bekleniyor.

MERKEZ İLÇENİN BAŞKANI DA YÖNETİMİ DE YOK

Bir diğer yandan merkez ilçe olan İzmit’in 26 Aralık 2022 tarihinden beri boş kalması partililer tarafından da tepkiye neden oluyor. Seçime yaklaşık 100 gün kala merkez ilçenin hem başkanı hem de yönetimi olmamasına partililer tepki gösterirken ilçe başkanının atanmasının ardından yeni başkan yönetimini oluşturacak.