Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İzmit: İşiniz gücünüz boş algı

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve yönetiminin İzmit Fethiye Caddesi’ndeki incelemelerinin ardından yaptıkları açıklamaya CHP İzmit İlçe Örgütü’nden cevap geldi.

AKP İzmit İlçe Başkanı

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve yöneticileri bugün İzmit Fethiye Caddesi esnafını ziyaret etti. Güney, ziyaret sonrası İzmit Belediyesi’ne, “Fethiye esnafı bir yıldır projeyi bekliyor. Ne oldu Fethiye Caddesi projesi?” diye sormuştu. AKP’lilere CHP İzmit’ten cevap geldi. CHP İzmit İlçe Örgütü’nden yapılan açıklamada, AKP’lilere cevap verildi.

CHP İzmit İlçe Örgütü’nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “AKP İlçe Başkanı Güney, görüntüden ibaret Fethiye Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiriyor. Esnafın siftahsız dükkan kapatmasından, kepenk kapatan esnaftan, kirasını, sigorta primini, vergisini, faturasını, maaş ödemeyen esnaftan bahsetmiyor. Esnafın asıl derdini göz ardı edip, esnafın kan ağladığı böylesi bir dönemde siyaset yapıp İzmit Belediyesine Fethiye Caddesi düzenlenmesinin neden başlanılmadığından yükleniyor.

“BİRAZ SAMİMİ OLUN, BU NASIL BİR PİŞKİNLİKTİR”

Sayın başkan oradaki esnafın sorunu Fethiye Caddesi’nin düzenlenmesi değil, orda esnafın sorunu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bir an önce yapmaya başlaması gereken alt yapı sorunu da değil, orada esnafın sorunu: İŞ – AŞ, geçim kaygısı. Biraz samimi olun biraz vicdanlı olun, emin olun gerisi hallolur çözülür.  Sizlerin bu samimiyetsiz ve hamasetle siyaset yapma anlayışınızla ülke bu duruma geldi ekonomi bitik esnaf, çalışan mutsuz, huzursuz, gelecekten kaygılı. Ancak siz bunları görmeyip sanki her şey yolunda güllük gülistanlıkmış gibi yapabiliyorsunuz ya hayret edilebilir bir durum içindesiniz.

“KBB ÇALIŞMAYI TAMAMLAYINCA BAŞLAYACAK”

Tüm bunların yanında Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ‘Biz her şeyi yapalım destek verelim’ dediğini İzmit Belediyesinin izin vermediğini belirtiyor. Bu nasıl bilgi yoksunluğu bir açıklamadır, halkı yanıltmadır. Ne üzücüdür ki halkın bunlara inanabileceği düşüncesiyle hareket ediyor ve yalanlarınıza ortak arıyorsunuz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yapacağı herhangi bir hizmete İzmit Belediyesinin izin verme gibi bir yetkisi yoktur, ne zaman kendi görev alanında çalışmasını, hizmetini yapmışta ne zaman İzmit Belediyesi buna engel teşkil etmiştir.

YALAN KONUŞABİLİYORSUNUZ

Fethiye Caddesi düzenlenmesine de kamu zararına sebebiyet vermemek için alt yapı çalışmaları bittikten sonra başlayacağımız konuşulmuş, bu nedenle alt yapı çalışmalarına bir an önce başlanılması için Kocaeli Büyükşehir belediyesiyle görüşülmüş ancak hala başlanılmamıştır. Ama bugün kalkmış yalan konuşabiliyorsunuz. Halkı yanıltmaya buralardan siyaset yapmayı bırakın artık.

TEK SIKINTINIZ CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI

Şöyle halkı düşünen, toplumun ortak menfaatini düşünen, halk kazansın, toplum refahı yükselsin, tek derdimiz sorunumuz sıkıntımız bu anlayışıyla siyaset yapabilmeyi öğrenseniz ne olurdu? Emin olun o zaman kazanan a partisi b partisi değil halk olurdu. Ama sizin önceliğiniz şahsi çıkarlarınız olduğu için bu umurunuzda değil. Biz bu anlayışla siyaset yapıyoruz, belediye başkanlığının partili kimliğini bir kenara bırakarak, İzmit’in tamamına hizmeti nasıl  götürebilirizin yarışı içindeyiz. Ama siz hala İzmit Belediyesini kaybetmiş olmanın hazımsızlığı ile hizmet yapmak, ilçe belediye ile uyumlu, koordineli çalışmak, halkın sorunlarına çözüm getirmeyi düşünmek, daha başka nasıl projeler YAPABİLİRİZİN çalışması yerine İzmit belediyesini nasıl karalarız, nasıl zayıflatırız telaşı ve derdine düşmüş durumdasınız.

TEK DERDİNİZ HALK OLSUN

Bizim tek derdimiz halk ve halkın refahı. Sizleri de bu hırsınızdan vazgeçmeye siyaset kurumlarının asıl varoluş nedeni olan ‘halkın sorunlarına yüzünüzü çevirmeye davet ediyoruz. İzmit Belediyesini yalan haberlerle karalamak bu halka bir fayda getirmez sayın başkan.”