Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İzmit ve Körfez için atama bu hafta yapılacak!

CHP’de yaşanan istifalar sonrasında İzmit İlçe Başkanlığı ile yönetimi ve Körfez İlçe Başkanlığı koltuğu boş kalmıştı. 26 Aralık’tan beri atama yapılmamasına partililer tepki gösterirken CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı atamaların bu hafta yapılacağını Bağımsız Kocaeli Gazetesi’ne açıkladı.

CHP’de yaşanan istifalar sonrasında

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yöneticilerin istifa süreci 26 Aralık 2022 tarihi itibariyle sona erdi. İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ın istifası sonrasında ilçe yöneticilerinin de istifa etmesiyle ilçe yönetimi düştü. CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Sarı da milletvekili aday adaylığı için istifa eden isimler arasında yer aldı.

BU HAFTA ATAMA YAPILACAK

Yaklaşık 1 aydır hem İzmit hem de Körfez’de herhangi bir atama yapılmadı. Hem merkez ilçenin hem de Körfez’in başkanlarının halen atanmaması sıkça dile getirilmeye başlandı. Seçim döneminde henüz genel merkezin adım atmaması partililerin tepkisine neden olurken CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı atamaların bu hafta yapılacağını açıkladı.

“ÖNDE GİDEN KOCAELİ”

Bağımsız Kocaeli’ye konuşan Bülent Sarı, “Gereken çalışmaları yapıyoruz. Bu hafta artık noktayı koyup İzmit ilçeye ve Körfez ilçeye atama yapıp çalışmalara başlayacağız. Ülke genelinde yaklaşık 600 ilçe yine 50’ye yakın ilde istifa var. Burada önde giden Kocaeli. Bu hafta her iki ilçeyi de genel merkezden yetki alacağız. Yetki geldikten sonra atama yapacağız. İzmit’te atama yapılmasının ardından başkanımız yönetimini oluşturacak” dedi.