Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İzmit’e üye olmak yasak mı?

CHP İzmit Danışma Meclisi’nde çok ilginç bir iddia ortaya atıldı. 28 Haziran Mahalle Temsilcisi İsmail Şahinn 56 üye yaptıklarını ancak üye kayıt evraklarının yok edildiğini söyledi. Farklı mahallellerde de benzer sorunlar yaşandığı, İzmit ilçede üyelik konusunda bir kısıtlama olduğu konuşuluyor.

CHP İzmit Danışma Meclisi’nde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart seçimlerinin üzerinden 2 yıl geçtikten sonra danışma meclislerini topluyor. İzmit ilçe danışma meclisi dün akşam gerçekleştirildi. Toplantı beklendiği gibi yüksek tansiyonda geçmedi ancak CHP İzmit İlçe Örgütü ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. 28 Haziran Mahalle Temsilcisi İsmail Şahinn 56 üye yaptıklarını ancak üye kayıt evraklarının yok edildiğini söyledi.

E-DEVLET İŞARET EDİLDİ AMA…

Farklı mahallellerde de benzer sorunlar yaşandığı gündeme geldi. İnternet üzerinden e-devlet vasıtası ile üye yapıldığı konuşuldu ancak partililer evrakla üye olmak istediklerini fakat evraklarınn yok edildiğini belirtti. İzmit ilçede üyelik konusunda bir kısıtlama olduğu konuşuluyor. Bu konuda nasıl bir adımm atılacak merak konusu.