Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İzmit’te bayramlaştı: Bütün bayramları hükümet olarak kutlayacağız

CHP İzmit ev sahipliğinde bayramlaşma gerçekleştirildi. Programda konuşan CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Darcan, “Bütün bayramları hükümet olarak kutlayacağız” dedi.

CHP İzmit ev sahipliğinde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit ilçe ev sahipliğinde bayramlaşma programı düzenlendi. Programa, TBMM Başkanvekili Haydar Akar, İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Darcan, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, İYİ Parti İl Başkan Vekili Kaan Dilmen, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli Milletvekili adayları, il ve ilçe yöneticileri, Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ve çok sayıda partilinin katılımı ile katılımıyla gerçekleşti.

“BÜTÜN BAYRAMLARI HÜKÜMET OLARAK KUTLAYACAĞIZ”

Programda konuşan CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Darcan, “Hepiniz CHP İl Örgütünün bayramlaşma programına hoş geldiniz. Bütün bayramları hükümet olarak kutlayacağız. Hepinize hoş geldiniz diyorum, iyi ki varsınız” dedi. Darcan’ın ardından konuşan İl Başkanı Bülent Sarı, “Paylaşımın ve dayanışmanın en güzel duygularla yaşandığı Ramazan Bayramını kutluyoruz. Vatandaşımız, zamlı faturalı ödeyemeyen esnafımız; zor günlerden geçiyor. Ancak bu Ramazan Bayramı, umudun çoğaldığı bir bayram olacaktır. Bu Ramazan Bayramı, kul hakkı yiyenlerin hesap vereceğinin habercisidir. Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.