Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İzmit’te iki yönetici görevden alındı; yerlerine gelen isimler belli oldu

CHP İzmit İlçe’de iki ismin yöneticiliğinin düşürülmesi hakkında konuşan İlçe Başkanı Hakan Çakar Türkiye’de seçim sürecinin başladığını, bu yüzden aktif isimlerle süreci devam etmek istediklerini belirtti. Çakar, görevden alma gerekçelerini anlatarak, “Anıl da bu kararı gayet mantıklı karşıladı; bir sorun olmadı. Sonradan bir basın açıklaması yollayıp başka şeylerden bahsetmiş ancak takdir onun” dedi.

CHP İzmit İlçe’de iki

Özgun imzaCumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe toplantısı önceki gün partinin ilçe binasında gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Hakan Çakar ve ilçe yöneticilerinin olduğu toplantıda seçim sathı mailine girildiği belirtilerek yöneticilerle ilgili konularda gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre İlçe Yöneticisi Ayça Nur Soydan’ın yeni çocuğu olması nedeniyle etkinliklere katılmayacak olması, bir diğer ilçe Yöneticisi Anıl Deniz Pişkin’in ise şehir dışında çalışması nedeniyle 6-7 aydır toplantılara katılamaması nedeniyle yöneticilikleri düşürüldü. İki ismin yerine ise Mehmet Eraslan ve Hakan Büyük ilçe yöneticisi oldu.

Hakan Cakar“YÖNETİM OLARAK GÜÇLÜ DURMAMIZ GEREKİYORDU”

Bağımsız Kocaeli’ye konuşan İlçe Başkanı Hakan Çakar, “Türkiye seçim sürecine başlamış durumda. Her bir üyenin genciyle, yaşlısıyla katılacağı bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Öbek çalışmasında partimizin emektarlarından 65-70 yaşlarında büyüklerimiz Selim Yıldız, Zihni Tosun kapı kapı dolaşıyor, partimizi anlatıyor, oy istiyor. Yönetim olarak güçlü durmamız, aktif durmamız gerekiyor. Her üyeye ulaşmamız gerekiyor” dedi.

“ANIL BİREBİR KONUŞMAMIZDA FARKLI KONUŞTU”

Çarşamba günü yapılan toplantıda bu kararın alındığını belirten Çakar, “Ayça Hanım hamilelik döneminde de çocuğu olunca da doğal olarak toplantılara, etkinliklere katılamıyordu. Anıl da bu kararı gayet mantıklı karşıladı; bir sorun olmadı. Sonradan bir basın açıklaması yollayıp başka şeylerden bahsetmiş ancak takdir onun. Birebir konuşmamızda farklı konuştu. Anıl sevdiğim bir kardeşim” ifadelerini kullandı.