Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Kocaeli adayları esnafların sıkıntılarını dinledi

CHP Kocaeli Milletvekili adayları, ziyaret ettikleri İzmit Kuruçeşme esnafı, Gültepe ve Yenidoğan Pazarı’nda vatandaşlarla dertleşti, ekonomik buhrandan çıkış adımlarının alınacağı 14 Mayıs için geri sayımı bölgede başlattı.

CHP Kocaeli Milletvekili adayları,

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili adayları, İzmit Kuruçeşme esnafını ve Yenidoğan Pazar alanını ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi. Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Mehmet Demirtaş, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Darcan, ilçe yönetimi, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP İzmit İlçe Kadın Kolu Başkanı Mediha Satıcı, İzmit İlçe Gençlik Kolu Başkanı Burak Akbulut, CHP Kocaeli 28. Dönem Milletvekili adayları Tülin Keçeci Güngör, Mehmet Ümit Küçükkaya, Berna Çetin ve geçmiş dönem CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay vatandaşları dinleyerek taleplerinin nasıl çözüme kavuşturulacağını da aktardı.

KASAP KIRMIZI ET SATAMIYOR

Fiyatların sürekli olarak zamlanmasından dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını ileten esnaflar, ekonomik buhrandan yakındı. Milletvekilli adaylarının ziyaret ettiği bir kasap ise tezgaha kırmızı et koyamadığını, çoğunlukla sakatat ürünleri sattığını ifade etti. Buhranın tüm dükkanlara ve tezgahlara yansımasını gözler önüne seren CHP Kocaeli Milletvekili adayları, çıkış reçetesi için Millet İttifak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Millet İttifakı listelerine oy istedi.