Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Kocaeli: “Biz 27 milyonluk yatırım yaptık siz de yapın!”

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’le birlikte yaptığı basın açıklamasında İzmit’i örnek göstererek, “Biz 27 milyonluk yatırım yaptık siz de yapın!” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı

CHP Kocaeli İl Örgütü, parti binasında bugün Çayırova halkının yaşadığı sorunlarla ile ilgili bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın açıklamasına CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, il yöneticileri, Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri katılım sağladı.

ÇAYIROVA’DA İNTERNET SORUNU

Çayırova halkının yaşadığı sorunlar ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı,”Muhtarlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. İlçelerimizin sorunlarını dile geriyoruz. Mutlu şehir Kocaeli’nin ilçesi olan Çayırova’dan manzaralar vereceğim. Çayırova’da bir internet problemi var ve problem yüzde 50’sinde var. Çayırova’dakı öğrenciler nasıl online eğitim yapacak. Yetkililere sesleniyorum. Sene 2020 İstanbul’un çeperindeki ilçe böyle mi olmalı. Kendisi deniz kenarındaki sarayında mutlu galiba. Sarayda oturup mutluluğu gözetemez. Uzaktan eğitim konusunda yetkililerin çözüm bulmasını istiyorum ve bunun takipçisi olacağız.

MUTLU ŞEHİR KOCAELİ’DEN…

Sene 2018 Fikri Işık’ın devlet hastanesi ile ilgili bir beyanı vardı. Çayırova’da bir devlet hastanesi yok. Işık beyanında, ‘3 yıl içerisinde Çayırova tam donanımlı bir devlet hastanesine kavuşacak. En uygun yeri bulduk’ dedi. Sağ olsunlar hastaneyi yetiştirmişler. Ama hastane yok. Bunlar Mutlu şehir Kocaeli’den manzaralar. Halkımız hizmet bekliyor.

CENGİZ TOPEL’E İNMESİ GERİKİYORDU

Çayırova Belediyesinin bir diğer komedisi olan Şekerpınar mahallesinde. 14 bin metrekare alanı restaurant yapacağım diyerek airbus uçağı Şekerpınara inmiş. Biraz rotayı şaşırmış. Cengiz Topel’e inmesi gereken uçak Şekerpınar Mahallesine inmiş. İyi korku filmi çekilir burada. Bizim belediyemiz en azından projeleri tamamlıyor. Bunlar kendi yaptıklarının hiç birini tamamlayamıyor. Önceki dönem ile şimdiki belediye başkanı arasında farklılık var. Beyaz saraydan çıkıp ilçelere gitseler sorunları fark ederler.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİYMİŞ

Mahallerimizin ciddi problemleri var. Elektrik ve su kesintisi var. Diğer ilçelerdeki problemlerine değinmiyor. Bizler tek tek ilçeleri dolaşıp şikayetleri dile getireceğiz. Sene 2020 devlet hastanesi yok,internet yok. Sözüm ona gönül belediyeciliğiymiş, mutlu şehir Kocaeli’ymiş. En azından biz 27 milyonluk yatırım yaptık. Siz de yapın. Hizmet eden herkese teşekkür etmesini biliriz. ifadelerine yer verdi.

2019 BİTTİ 2020’DE AÇILMASI LAZIMDI

CHP KOCAELI CAYIROVAYıldızlı’nın ardından açıklamalarda bulunan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçicek,”Çayırova sürekli reklam yapılan bir ilçe. Kocaeli Çayırovayı yetim bir ilçe olarak bırakıyor. Çayırova mahallemizde park alanı yok. En büyük caddemiz Fatih caddemiz ama bir giriş kapımız yok. Bir yeşil alanımız vardı. Erbakan Kültür merkezi ve kent park projesi. 2019’da bitti ama 2020’de hizmete geçmesi lazımdı. 220 milyon yatırım yapıldı.

MAHALLELERDE SIKINTILAR VAR

Yeni mahallede yol sorunu ve alt yapı sorunu var. Akse Mahallesi ciddi toplu konut olmasına rağmen elektrik ve su kesintileri var. Cumhuriyet Mahallesi CHP’nin en çok oy aldığı bir mahalle bu yüzden hizmet alamıyor. Emek Mahallesi gecekondu mahallesi ve 2019’un sonunda imara açıldı. Reklamları muhteşem olan bir mahalle ve bu mahallede dua ediyoruz cuma günleri inşallah kimse hasta olmaz Çayırova’da. Mutlu şehir diye bir şey yok. Kocaeli 12 ilçeden oluşuyor. Tavsiyelerim onlara halkın problemi ile dertlenmektir.”dedi

HER ZAMAN ARKASINDAYIZ

İstanbul Sözleşmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP İl Başkan Yardımcısı Nazım Gençtürk, “İstanbul sözleşmesi her türlü şiddete sıfır tolerans gören bir sözleşmedir. Uluslararasi bir sözleşmedir. Anayasadan üstün bir konumdadır. Bununla ilgili biz çalışmalar yürütüyoruz. Kadına şiddet siyasetin konusu değildir. İnsanlık görevidir. İstanbul sözleşmesinin her zaman arkasındayız.”ifadelerine yer verdi