Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekledi!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 55 il başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemek üzere bugün Ankara’da buluştu. Kılıçdaroğlu’na destek açıklayan il başkanları arasında CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı da vardı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 55

Cumhuriyet Halk Partisi hafta sonu genel seçimlerin ardından kurultayında topluyor. Mevcut genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun tekrar aday olduğu kurultayda, partide değişim isteyenler özellikle Özgür Özel etrafında toplanıyor. Parti tabanında her ne kadar büyük bir değişim talebi olsa da partinin milletvekilleri, il başkanlığı, yani erk sahipleri, statükonun devam etmesi, Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevinde kalması için bir süredir mücadele ediyor.

TABANDAN TEPKİ GELDİ

Bugün CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, 55 il başkanıyla birlikte Ankara’daki giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nin resmi hesaplarından da paylaşılan bu açıklamalardan sonra Kocaeli’deki partililerin büyük tepki gösterdiği görüldü.

ACURMAN AÇIKLAMA YAPTI

Başiskele İlçe Başkanı Avukat Anıl Acurman kısa bir açıklama yaparak İl Başkanı Bülent Sarı’nın Kılıçdaroğlu’na açıkladığı desteğin şahsi destek olduğunu, bütün Kocaeli kurultay delegelerinin kararını temsil etmediğini ifade etti. Hatırlanacağı üzere dün CHP Kocaeli milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı, Muhip Kanko ve Nail Çiler’in Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen ve bu yönde imza veren milletvekilleri arasında yer aldığı duyulmuş, bu haberler sonrasında partililer sosyal medya hesapları üzerinden milletvekillerini koltuk sevdalısı olmakla suçlayarak tepki göstermişti. Cumhuriyet Halk Partisi’nde peş peşe gelen seçim başarısızlıkları sonrasında parti tabanı bir değişim ve hareketlilik beklerken, milletvekillerinin ve il başkanı temsiliyetindeki kimselerin ardı ardına Kılıçdaroğlu’nu destekleyen açıklamalarda bulunması şaşkınlık yarattı.