Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı: Sandıktan korkan siyaset yapmayacak

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ön seçim ile ilgili yaptığı konuşmada, “Sandıktan korkan siyaset yapmayacak. Ben her zaman ön seçim taraftarıyım. Genel Başkanımıza da Kocaeli’nin ön seçim talebini ilettim. Sandıktan korkan siyaset yapmayacak” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan ve ‘Açılış Bayramı’ adı verilen etkinliği CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı il binasında yaptığı açıklama ile eleştirdi. Yıldızlı’nın basın açıklamasına İl Yöneticilerinin yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman da katıldı.

“SANDIKTAN KORKAN SİYASET YAPMAYACAK”

Yıldızlı yönetimi düşen ilçelerle ilgili, “Bu akşam Derince’yi belirleyeceğiz. Önümüzdeki hafta Çayırova’yı belirleyeceğiz. Pazartesi kuvvetle muhtemel onay gelir. 30 ay önce kendi kongremizde de söylemiştim. Sandıktan korkan siyaset yapmayacak. Ben her zaman ön seçim taraftarıyım. Genel Başkanımıza da Kocaeli’nin ön seçim talebini ilettim. Sandıktan korkan siyaset yapmayacak” dedi.

“HALKA RAĞMEN YAPILMASI DOĞRU DEĞİL”

Kartepe’de kurulacak çelik fabrikası ile ilgili geçtiğimiz hafta yapılan ÇED toplantısı ile ilgili konuşan Yıldızlı, “Halka rağmen bir şeylerin yapılması doğru değil. Halkımız biz burada bu fabrikayı istemiyoruz diyor. Halka rağmen yapılması doğru değil. Bundan sonraki sürecin. Büyükşehir belediye Başkanını da istemediğini biliyoruz. Büyükşehir Başkanın istemediği bir çalışmanın yapılacağını düşünmüyoruz” dedi.