Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’dan önemli açıklamalar!

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı bugün Kocaeli yerel basınını ziyaret etti. Bağımsız Kocaeli’ye özel açıklamalarda bulunan Yıldızlı, CHP’nin önümüzdeki dönemde Kocaeli’de ön seçim yapacağını ve Kocaeli genelinde 472 mahalleyi ziyaret ederek mahalle halkına temas edeceği ni söyledi.

CHP Kocaeli İl Başkanı

Uğur ENÇ minCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı bugün Kocaeli basınını ziyaret etti. Yıldızlı’ya il gençlik kolları başkanı Zeki Karakadılar, il kadın kolları başkanı Songül Kaya, il sekreteri Bülent Sarı ve basından sorumlu il başkan yardımcısı avukat Mehmet Nazım Gençtürk eşlik etti. İl kongresi sonrasında corona virüsü pandemisi nedeniyle çalışmalarını büyük ölçüde askıya alan CHP Kocaeli İl Örgütü’nün önümüzdeki günlerde sahada çok daha aktif olacağını belirten Yıldızlı kent genelinde 472 mahalleyi ziyaret edeceklerini söyledi.

KOCAELİ’NİN DESTEĞİ İLE TARHAN’A 284 OY

Harun Yıldızlı’nın açıklamalarında şu ifadeler yer aldı: “Kocaeli il örgütü olarak pandemi sürecinde her ne kadar saha da olsak da normal bir süreç yaşamadık. Hemen ardından kurultay süreci başladı. Kocaeli milletvekilimiz Tahsin Tarhan parti meclisine aday olacağını açıkladı. Biz de Kocaeli örgütü olarak bütün gücümüzle arkasında durduk. 2 defa Marmara il başkanları toplantısı organize edildi. Birine Kocaeli il örgütü olarak biz ev sahipliği yaptık. Marmara bölgesinde 325 kurultay delegesi vardı, 284 delegenin oyu milletvekilimiz Tahsin Tarhan’a oy verdi.

Harun Yildizli KocaeliKOCAELİ ÖRGÜTÜ PM’DE OLDUKÇA GÜÇLÜ

Kocaeli’nin Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi’nde bir üyesinin yer alıyor olması oldukça kıymetli. Sadece Tahsin Tarhan değil, Kocaeli il örgütü olarak parti meclisinde 15-20 üye ile yakın temas halindeyiz. İstanbul’dan, İzmir’den, Ankara’dan pek çok parti meclisi üyesine destek olduk bu süreçte. Şu anda CHP genel merkezinde Kocaeli il örgütü konuşuluyor. Örgütümüzün gücünü farklı illerin milletvekilleri dahi yaptıkları açıklamalarla kendi kentlerine örnek göstererek anlatıyor.

ÖN SEÇİM İÇİN ANKARA’YA GİDECEKLER

Kocaeli İl Örgütü olarak bizim tek bir düşüncemiz var, yerelde ve genelde bütün seçimlerde adayların önseçim ile belirlenmesini istiyoruz. Bunu sadece sürekli duymaya alışık olduğumuz bir cümle olarak söylemiyoruz. Biz fiili olarak adımlar atıcağız. 12 ilçe başkanımızla birlikte Ankara’ya giderek genel merkezimizde bu talebi yüksek sesle dile getireceğiz. Bir kimse Kocaeli’de herhangi bir makam için CHP’den aday olmak istiyorsa o kimsenin çalışması gerekiyor. Çalışsın, örgüte kendini kanıtlasın, aday olsun. Hedefimiz hem yerelde hem genelde Kocaeli iktidarını sağlamak ise bunu örgütte çalışkanlığını kanıtlamış isimlerle yapabiliriz.

Harun Yildizli472 MAHALLEYE GİDECEKLER

CHP Kocaeli İl Örgütü olarak kent genelinde yer alan mahalleleri ve muhtarları ziyaret etmeye başladık. Şimdiye kadar yaklaşık 45 muhtarımızı ziyaret ettik. Mahallelerimizde incelemelerde bulunuyor, mahallelerimizin sorunlarının çözümü için çalışmalar yürütüyor. Corona virüsü pandemisi nedeniyle çalışmalarımız istediğimiz tempoda değil. Önümüzdeki hafta tam kadro sahada olacağız. Hedefimiz Kocaeli’nin 472 mahallesine giderek vatandaşlarımızla temas etmek. Sadece mahalle ziyaretleriyle de yetinmeyeceğiz. İLçe ve il belediye meclislerini takip ederek, meclis üyelerimiz marifetiyle sorunları dile getireceğiz. Bu kent bizim, bu kentin geleceğini hep birlikte örgütleyeceğiz.”