Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Kocaeli seçime hazır mı? Bülent Sarı açıkladı

Erken seçim tarihinin açıklanmasının ardından gözler Kocaeli siyasetine çevrildi. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı CHP Kocaeli’nin seçime hazır olduğunu belirtti. İki ilçede atamanın birkaç gün içerisinde yapılacağını da belirten Sarı ayrıca sandık görevlileri hakkında da konuştu.

Erken seçim tarihinin açıklanmasının
Nazim Ozgun Erbulan 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2023 genel seçimleri için erken seçim tarihi 14 Mayıs olarak açıklandı. Erken seçim tarihinin duyurulmasının ardından gözler Kocaeli’deki siyasi partilere çevrildi.

“KİMSE İLÇE BAŞKANI OLMAK İSTİYORUM DEMEDİ”

İzmit’te yönetimi, Körfez’de ise ilçe başkanı olmayan Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) seçim için hazırlıkları hakkında İl Başkanı Bülent Sarı Bağımsız Kocaeli’ye konuştu. Seçim süreci hakkında bilgi veren Sarı, CHP Kocaeli’nin seçime hazır olduğunu duyurdu. İzmit ve Körfez hakkında da konuşan Sarı, İzmit büyük bir ilçemiz. İzmit’e atama olacak. Adaylık süreci yok, yani bana gelip de kimse ilçe başkanı olmak istiyorum demedi. İzmit kaldı onu da yönetimiyle birlikte atayacağız. Körfez zaten düşmemiş onunla ilgili de görüşümüzü bildirdik. Birkaç gün içerisinde hamlemizi yapacağız. Zaten biz hep sahada olan bir partiyiz” ifadelerini kullandı.

“HARUN BAŞKAN DÖNEMİNDE HAZIRDI BUNLAR”

Sandık görevlilerinin olmadığı iddialarıyla ilgili de konuşan Sarı, “472 mahallenin sandık görevlileri okul görevlileri, kat görevlileri, bilişim sorumlusu vs. hazır. 2 yıldır çalışıyoruz. Devamlı güncelliyoruz. Böyle bir durum yok. Ölen oluyor, taşınan oluyor, hastalanan oluyor, 15 günde bir devamlı güncelleniyor. CHP Kocaeli o anlamda seçime hazır. Harun Başkan döneminde hazırdı bunlar” dedi.