Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Kocaeli yine öncü olacak

CHP’nin Doğu Marmara il, ilçe, gençlik ve kadın örgütleri CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve genel başkan yardımcısı Oğuız Kaan Salıcı ile bir araya gelecek. Sakarya, Bolu ve Düzce ile kentimizin bulunduğu örgütlerin toplantısında Kocaeli ev sahipliği yapacak.

CHP’nin Doğu Marmara il,

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) erken seçim olacakmış gibi çalışmalarını sürdürüyor. Düzenli olarak örgüt eğitim toplantıları gerçekleştiren CHP’de son dönemlerin en kapsamlı toplantısı Kocaeli’de yapılacak. Genel başkan, genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri ile gerçekleştirdiği programlarla hem diğer örgütlere örnek olan hem de kent halkı ile parti yöneticileri sık sık bir araya getiren CHP Kocaeli İl Örgütü bu defa kapsamlı bir bölge toplantısına ev sahipliği yapacak.

BÖLGE ÖRGÜTLERİ TOPLANACAK

Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce illerinden CHP örgütlerinin katılacağı toplantıya, ana kademe il başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile eski il başkanları davet edildi. 5 Ağustos Perşembe günü Kocaeli’de gerçekleştirilecek toplantıya CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı katılacak. Toplantı saat 10.00’da Başiskele Wellborn Otel’de gerçekleştirilecek.