Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Kocaeli’de gençler için kafe açacak!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü gençler için çalışmalarını sürdürüyor. Gençlik çalışmaları kapsamında bir süredir Gebze ve İzmit’te çeşitli planlamalar yapan Harun Yıldızlı başkanlığındaki il örgütü Kocaeli’de aynı zamanda gençlik merkezi görevi de görecek 2 kafe açmaya karar verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Ugur Enc profilCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü gençler için çalışmalarını sürdürüyor. Gençlik çalışmaları kapsamında bir süredir Gebze ve İzmit’te çeşitli planlamalar yapan Harun Yıldızlı başkanlığındaki il örgütü Kocaeli’de aynı zamanda gençlik merkezi görevi de görecek 2 kafe açmaya karar verdi. Ücretsiz internet ve çeşitli ikramların da bulunacağı gençlik kafeleri ilk etapta İzmit ve Gebze’de açılacak. Gelen talep doğrultusunda kafeler çeşitli ilçelere yayılacak.

KILIÇDAROĞLU DA BEĞENDİ

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı söz konusu gençlik kafe projesini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na iletti. Kılıçdaroğlu tarafından ilgiyle karşılanan projenin kısa süre içerisinde hayata geçirilmesi bekleniyor. CHP Kocaeli İl Örgütü, gençlik kafelerinde çeşitli panel ve söyleşilerle, etkinliklerle Kocaeli’de yaşayan, üniversite okuyan gençlere ulaşmayı hedefliyor. Z Kuşağı olarak tabir edilen gençlerin siyasete katılımını hedefleyen CHP Kocaeli’nin kısa süre içerisinde genç üye sayısını artırması bekleniyor.