Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Kocaeli’de gençlik kolları dökülüyor!

CHP’de yeni dönemde gençlik kolları istifa ve iç sıkıntılarla gündemden düşmüyor. Şimdi de CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Derviş Yıldırım, istifa ettiğini duyurdu.

CHP'de yeni dönemde gençlik

SEBO min 5CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları, kongrenin üzerinden çok geçmeden çatırdamaya başlamıştı. Yaşanan gelişmeler gençlik kolları başkanı ve yönetiminin görevden alınmasıyla son buldu. Bunun üzerinden çok geçmeden CHP İl Gençlik Kolları’nda da sıkıntılar baş göstermeye başladı.

“KENDİ İRADEMLE AYRILDIM”

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Derviş Yıldırım, istifa ettiğini duyurdu. Yıldırım, “26.10.2020 tarihi itibariyle CHP Kocaeli il gençlik kolları başkan yardımcılığı görevimden kendi öz iradem ile ayrılmış bulunmaktayım. Sonuna kadar ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve Genel Başkanım KEMAL KILIÇLAROĞLU’nun ilkelerini savunmaya devam edeceğim.” dedi.

İSTİFA VE SIKINTILAR 

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar‘ın örgüte yönelik yeni bir strateji geliştirmesi bekleniyor. CHP’li gençlerde yeni yönetimler seçildikleri günden bu yana sadece istifa ve iç sıkıntılarla gündeme gelebildi.

chp dervis yildirim
Derviş Yıldırım