Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Kocaeli’de kazanan kim? Fatma Kaplan Hürriyet: Mutluyuz…

CHP’de Özgür Özel’in genel başkan seçilmesi, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in moralini yerine getirdi ve son dönemlerdeki umutsuzluğu ve vazgeçişi sona erdi. Hürriyet bu sabah, “Mutluyuz” mesajı verdi

CHP’de Özgür Özel’in genel
SEBO IMZA

CHP’nin “İkinci Yüzyılda Birlik ve Demokrasi” sloganıyla düzenlenen 38. Olağan Kurultayı’nda, “değişimciler”in adayı Özgür Özel, ikinci turda 812 oyla, partinin yeni genel başkanı seçildi. Kocaeli’de CHP İl Başkanı Bülent Sarı, milletvekilleri Özgür Harun Yıldızlı, Muhip Kanko ve Nail Çiler, Kılıçdaroğlu’na desteklerini açıklayan isimlerdi. Kurultayın seçim kaybeden tarafında olan bu isimlerin, yeni süreçteki tutumlarının ne olacağı merak ediliyor.

HÜRRİYET İÇİN YENİ BİR DÖNEM

Diğer yandan, CHP Kocaeli Kongresi’nde kurultay delegesi yazılmayan, Kocaeli’de CHP’nin tek belediye başkanı olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet mutlu. Yeni genel başkan seçilen Özgür Özel’le birlikte milletvekilliği yapan, birçok proje açılışına Özel’i davet eden ve Özel’le aralarının oldukça iyi olduğu bilinen Hürriyet için yeni bir dönem başladı.

İMAMOĞLU’NUN MESAJI VE ÖZGÜR ÖZEL SEVİNCİ

Partinin örgütleriyle yıldızı bir türlü barışmayan, eski popülaritesi azalan Hürriyet, bugün yaptığı paylaşımda, kurultayda görevli kartını paylaşarak, “Görevli kartım ve ben. Mutluyuz. Şimdi eskisinden daha çok çalışma zamanı. Gençliğimiz var. Yolumuz uzun. Heyecanımız yüksek” notunu paylaştı. Seçimde Özgür Özel’i destekleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sözleriyle güne başlayan Hürriyet’in Özel’in seçilmesine oldukça sevindiği görüldü.

KOCAELİ’DE DENGELER DEĞİŞİR Mİ?

Özgür Özel yönetimindeki CHP’nin Kocaeli’deki örgütlere ve dengelere yansıması şimdiden merak ediliyor. İl başkanı ve milletvekilleri bir yanda şimdi arkadaşı genel başkan seçilen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet diğer yanda. CHP Kocaeli’de yerel seçim hesapları da değişmiş oldu. Fatma Kaplan Hürriyet’in son dönemlerdeki vazgeçişi ve umutsuz tavrı sona erdi, “Gençliğimiz var. Yolumuz uzun. Heyecanımız yüksek” mesajını verdi. Yerel seçimler için Hürriyet’in de yeni bir plan kurması bekleniyor.

BU SEÇİMİN KOCAELİ’DE KAZANANI

CHP Kocaeli örgütlerinde bu seçimin kazananı şimdiki tabloda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet. Kurultay delegesi bile yazılmayan Hürriyet, kendisine yapılanları unutur mu? Özgür Özel ile olan yakın arkadaşlığı, Kocaeli’deki örgütlere nasıl yansır? Bu soruların cevabı CHP’liler tarafından merak konusu.

fatma kaplan hurriyet ozgur ozel