Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal oldu! İzmit için açıklama

CHP Körfez İlçe Yönetim Kurulu toplantısında ilçe başkanı Gülseren Solmaz Altunal seçildi. İzmit İlçe başkan ve yönetimi için gazetemize konuşan İl Başkanı Bülent Sarı, “Bu hafta belirlemek istiyorum ama İzmit Körfez gibi değil lokomotif bir ilçemiz. Titizlikle çalışıyoruz” dedi.

CHP Körfez İlçe Yönetim
Nazim Ozgun Erbulan 1

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) milletvekili aday adaylığı sürecinde Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız istifa etti. Yaklaşık 1 ay sonra yönetim kurulu toplantısında ilçe başkanı belirlendi. Toplantının ana gündemi ilçe başkanı seçimi olurken ilçe yöneticisi Gülseren Solmaz Altunal oy birliğiyle ilçe başkanı seçildi. Altunal’ın göreve başladığı öğrenildi. Yine aynı süreçte İlçe Başkanı Hakan Çakar ve ilçe yönetiminin çoğunluğunun istifası sonrası İzmit’te de atama yapılması bekleniyordu.

“İZMİT, KÖRFEZ GİBİ DEĞİL”

Gulseren solmaz altunal

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, süreç ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “Dün Körfez’de yönetim kurulu toplantısında yapıldı. Oy birliğiyle başkan seçildi. Görev yazısını genel merkeze yönetici arkadaşlarım gönderdi. Arkadaşımız zaten görevine başladı” dedi. İzmit ile ilgili de konuşan Sarı, “İzmit’te en kısa sürede belirleyeceğiz. Ben bu hafta belirlemek istiyorum ama İzmit lokomotif bir ilçemiz, Körfez gibi değil. Titizlikle çalışıyoruz. Uzlaşı içerisinde belirlemek istiyoruz. İzmit için daha çok görüşme yapıyorum. O yüzden daha çok titizlikle çalışıyorum” dedi.