Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Körfez’den aday adaylarının iddialarına cevap

CHP’de Körfez aday adayı olan Nurcan Kuşcu, Tayfun Balıkçı ve Bozkurt Uslu, CHP Körfez İlçe Örgü tarafından Emirşah Torun’un tek aday adayı gibi genel merkeze dayatıldığını iddia etmişti. Bu iddialara cevap veren CHP Körfez İlçe yönetimi ilçe başkanını savundu.

CHP’de Körfez aday adayı

CHP’de Körfez aday adayı olan Nurcan Kuşcu, Tayfun Balıkçı ve Bozkurt Uslu, CHP Körfez İlçe Örgü tarafından Emirşah Torun’un tek aday adayı gibi genel merkeze dayatıldığını iddia etmişti. Bu iddialara cevap veren CHP Körfez İlçe yönetimi “Gülseren Başkan hasta olan teyzesini görmek için Ankara’ya gidişini de sanki genel merkeze Emirşah Torun’u bildirmek üzere gittiğine dair bir yalan haber oluşturarak bu konuda da Gülseren Başkanı suçlayıcı haberler yaptırarak Gülseren Başkanı yıpratmaya çalışıyorlar.” açıklamasında bulundu.

ANKARA’YA TEYZESİNİ GÖRMEYE GİTTİ

CHP Körfez Belediye Başkan aday adayları Nurcan Kuşcu, Tayfun Balıkçı ve Bozkurt Uslu, CHP’nin Körfez İlçe Örgütü’nün Genel merkeze Emirşah Torun’u tek aday gibi dayatıldığını iddia etmişti. Bu iddialara cevap veren CHP Körfez İlçe yönetimi şu ifadeleri kullandı: “İlçe başkanımız Gülseren Solmaz Altunal bütün başkan aday adaylarının olduğu bir WhatsApp grubu kurmuş bütün programları burada paylaşarak katılım noktasında herkesi bilgilendiriyor ancak diğer aday adayları ilçe başkanının duyurusunu yapmış olduğu programlara kendileri katılmadığı gibi sadece Emirşah Torun olarak benim katılmam sonrasında sanki bir tek bana haber verilmiş onlar bu programlara katılma konusunda bilgilendirilmişler gibi bir algı oluşturarak bu konuda Gülseren Başkanı töhmet altında bırakıcı haberleri yaptırıyorlar. Ayrıca Gülseren Başkan hasta olan teyzesini görmek için Ankara’ya gidişini de sanki genel merkeze Emirşah Torun’u bildirmek üzere gittiğine dair bir yalan haber oluşturarak bu konuda da Gülseren Başkanı suçlayıcı haberler yaptırarak Gülseren Başkanı yıpratmaya çalışıyorlar. “ifadelerini kullandı.