Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP ve AK Parti arasında yine baraj tartışması!

Kocaelili olan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç ve AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ceran arasında Yuvacık Barajı üzerinden tartışma yaşandı.

Kocaelili olan CHP Gençlik

Geçtiğimiz gün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın sosyal medyası üzerinden Yuvacık Barajı’nı resmetmiş genç bir ressamın tuvalini paylaşmasından sonra Büyükakın’ a gönderme yapan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç “Efsane Başkan Sefa Sirmen’ den Allah Razı Olsun. Dilerim sizin de kente kazandıracağınız hizmetler gelecek kuşaklar tarafından resmedilir” sözleriyle eleştirilmişti. Bu eleştiriye cevap veren AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ceran ise “Sefa Sirmen zamanında kentin paralarının nasıl harcandığını iyi biliriz” dedi.

BORÇ ŞAMPİYONU KOCAELİ “

Ceran’ ın sözlerine yanıt veren CHP Marmara Bölge Sorumlusu Caner Arduç bir gazete haberi paylaşarak “Anlat sen anlat ama külahıma, 17 yıldır AKP tarafından yönetilen Kocaeli Büyükşehir Belediye’sinin borç şampiyonu olduğunu Türkiye’ nin en borçlu belediyesi olduğunu dile getirdi.”.-Sefa Sirmen’ in tırnağı olamayacaklarını söyleyen Arduç “Duygusal bir konudan siyaset devşirmeye gerek yok, Bu kente kimin hizmet ettiği belli, Kocaeli diyince akla gelen bir çok proje CHP zamanında yapılmıştır. AKP 17 Yıldır miras yemektedir     sözleriyle eleştirdi.

İşte o Paylaşımlar;

resim1

resim 2