Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’de Caner Arduç başvurusunu yaptı

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Marmara Bölge Sorumlusu Caner Arduç, milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

CHP Gençlik Kolları Genel

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri öncesinde partilerdeki milletvekili aday adaylığı süreci de devam ediyor. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Marmara Bölge Sorumlusu Caner Arduç, bugün genel merkeze giderek milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

GENÇLER YALNIZ BIRAKMADI

Başvuru sırasında CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, CHP Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkanı Av. Zeki Karakadılar, CHP Gençlik Kolları Kocaeli önceki dönem İl Başkanı Emre Andız, CHP Gençlik Kolları Kartepe İlçe Başkanı Kadir Keskin, CHP Gençlik Kolları Başiskele İlçe Başkanı Levent Soycan, CHP Gençlik Kolları İzmit İlçe Başkanı Burak Akbulut ve çok sayıda partili genç de Arduç’u yalnız bırakmadı.

“LİYAKAT İSTEYEN GENÇLERİMİZİN SESİ OLMAK”

Başvuru sonrası açıklama yapan Caner Arduç, “Milletimizi her geçen gün yoksullaştıran bu düzene son vermek, Adalete susamış, liyakat isteyen gençlerimizin sesi olmak, Kentimizde yeni bir siyaset anlayışını hakim kılarak özellikle Z kuşağının oylarına talip olmak için aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen başta Gençlik Kolları Genel Başkanımız Gençosman Killik’e kurul arkadaşlarıma Kocaeli Gençlik Örgütümüze ve tüm dostlara teşekkür ederim. Hep birlikte kazanacağız, hep birlikte Başaracağız” ifadelerini kullandı.

CANER ARDUÇ KİMDİR?

İlk, Orta ve lise eğitimini Amasya Merzifon’ da tamamladı. Üniversite Eğitimini Kocaeli Üniversitesi Peyzaj Bölümü ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden Mezun olarak tamamladı.  2009 yerel seçimlerinde İzmit Seçim Koordinasyon merkezinde gençlik yapılanmasında ilk görevini alan Caner Arduç, 2011 yılında İzmit Gençlik Kolları Başkanı olarak seçildi. İzmit Gençlik Kolları Başkanlığı sonrası 2014-2016 / 2018-2020 yılları arasında İl Gençlik Kolları Örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Yerel ve Genel seçimlerde sandık ve okul sorumluluğu görevlerinde bulundu.Son Yapılan Gençlik Kolları Kongrelerinde Kurultay Delegesi Seçilerek 7 Kasım 2021 Yılında Gerçekleştirilen Gençlik Kolları Kurultayında Merkez Yürütme Kuruluna girmeyi başardı. 2015 Yılında İş hayatına başlayan Caner Arduç Reklam ve Baskı Merkezi Alanında işletme sahibi olup, Evli ve 2 çocuk Babasıdır.