Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’de Ebru Küçükaydın da anahtar listeye girdi!

CHP’de 37. Olağan Kurultay’ın ikinci gününde Parti Meclisi seçimi yapılıyor. Tahsin Tarhan anahtar listede yer aldı. Bir tanıdık isim daha Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesine girdi.

CHP'de 37. Olağan Kurultay'ın

CHP’de 37. Olağan Kurultay’ın ikinci gününde Parti Meclisi üyeliği için adaylık başvuruları son buldu. 52 kişinin seçileceği çarşaf listede aday sayısı 222 oldu. 15 kişilik Yüksek Disiplin Kurulu için toplam 50 kişi aday oldu. Kılıçdaroğlu; Parti Meclisi için 80, Bilim Yönetim ve Kültür Platformu için 12, Yüksek Disiplin Kurulu için ise 15 isim belirledi.

EBRU KÜÇÜKAYDIN DA ANAHTAR LİSTEDE

Kocaeli’den Milletvekili Tahsin Tarhan’ın girdiği listede tanıdık bir isim daha yer aldı. Geçtiğimiz genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi 6. Sıra Kocaeli Milletvekili Adayı Ebru Küçükaydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun Parti Meclisi için hazırladığı anahtar listeye girmeyi başardı. Antalya’da yaşayan Küçükaydın, genel başkanın Antalya kontenjanından listeye girdi.

EBRU KÜÇÜKAYDIN KİMDİR?

1974 yılı İstanbul doğumlu olan Ebru Küçükaydın, Newport Üniversitesi Davranış Bilimleri-Psikoloji bölümü mezunudur. Kocaeli, İstanbul, İzmir ve Antalya illerinde gazetecilik yapan Aydın, yüzde 54 ortapedik ve işitme engellidir. Küçükaydın, bir çocuk annesidir. 27. dönem CHP Kocaeli milletvekili adayıdır.