Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’de esap günü geliyor: İlk danışma yarın

31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerde Kocaeli’den 3 ilçe alan CHP’de danışma kurulları başlıyor. “Hesap günü” olan danışma kurullarının birincisi yarın Karamürsel’de yapılacak. 

31 Mart'ta gerçekleşen yerel

ugur 1Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçim süreçleri ve kurultay nedeniyle uzun bir süredir yapılmayan danışma kurulları toplantısı yarın (11 Mart Cumartesi) saat 14.00’te yapılacak olan toplantı ile başlayacak. Hesapların verileceği toplantılarda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Bağımsız Kocaeli’nin ulaştığı video ile partideki bazı isimleri ihanetle suçlamıştı. Hürriyet’in ihanet suçlamasının danışma kurulları toplantısında gündeme gelip gelmeyeceği ise merak ediliyor.

YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR

11 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’te CHP Karamürsel İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşecek olan toplantıya 47 yıl sonra Karamürsel Belediyesi’nin kazanılmasından dolayı  katılımın yüksek olması bekleniyor. Parti il örgütü tarafından takvim henüz açıklanmasa da danışma kurulları toplantısının mayıs ayı içerisinde tamamlanacak ve haziranda da il danışma kurulu gerçekleştirilecek.

HÜRRİYET’İN İHANET SÖZLERİ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in seçim öncesi yaptığı ve geçtiğimiz günlerde de Bağımsız Kocaeli’nin ulaştığı videoda  “İhanet edenleri kurullarda açıklayacağım” demesi üzerine danışma kurullarının son derece heyecanlı geçmesi bekleniyor.