Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’de flaş gelişme Harun Yıldızlı aday adayı!

CHP Kocaeli’de flaş bir gelişme yaşandı. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, bugün yaptığı basın açıklamasında milletvekili aday adayı olacağını ilan etti. CHP Kocaeli’de yeni bir dönem başlayacak.

CHP Kocaeli’de flaş bir

CHP Genel Merkezi, örgüt yöneticilerinin milletvekili aday adayı olmak için istifa süresi bugün doluyor. CHP Kocaeli’de birçok isim aday adaylığı için istifasını verdi. Bugün bir basın açıklaması düzenleyen CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı da kararını duyurdu. Yıldızlı, aday adayı olmaya karar verdiğini ilan etti. Yıldızlı, il başkanlığından istifa ederek yeni bir sürece adım atmış oldu. Yıldızlı’nın açıklamasına geçmiş dönem il başkanları, ilçe başkanları, il yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Kalabalık partili grubuna seslenen Harun Yıldızlı adaylığını şu ifadelerle duyurdu: “CHP savaş meydanlarında kurulmuş bir parti. Ben de bu ulu çınarın mensubu olmaktan onur duyuyorum. 55-60 senesini bu partiye vermiş Rafet Yıldızlı’nın oğlu olarak buradayım.

İSTİFA ETTİ

Siyasi bir ailenin evladıyım. Genlik kollarından gelen bir kardeşinizim. Çocukluk hayali olan örgüt başkanlığını yürütmekteyim. 20 yılda bu ülkede hukuk kayboldu, adalet yok oldu bütün değerlerimizi, cumhuriyetimizin tüm kazanımlarını kaybettiler. Biz bunların hiçbirini kabul etmedik. Cumhuriyete ve ülkemize sahip çıkmak sahip çıkmak zorundayız. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında ülkenin geldiği durum ortada. Yaklaşık 34 aydır bu görevi yürütüyorum. Eksiklerimiz olmuştur artılarımız olmuştur ama hep özveri ile bu işleri yapmaya çalıştık. İl yönetimi ve ilçe başkanlarımın görüşlerini aldım. Örgüt ile birlikte hareket etmeye gayret ettim. En son il başkanlığı yapıp milletvekili olan Ömer Türkçakal. Ben her zaman ön seçimden yana oldum. 37 yıllık il başkanlığından milletvekilliğine gidilememesini hep birlikte kıracağız. Bu salonda il başkanlığından istifa edip vekil olmak için sizden izin istiyorum. “