Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’de ihale Yıldızlı’ya kalıyor!

CHP’de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için kimse elini cebine atmıyor. Genel merkezin kendine karşı tavır almasına rağmen Harun Özgür Yıldızlı elini taşın altına koydu, seçim için koordinasyon merkezi olacak binaları kiralıyor, kampanyayı finanse etmek üzere hazırlık yapıyor.

CHP'de Kocaeli Büyükşehir Belediye

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı yaklaşık 2 hafta önce netleşti.

Sancılı bir sürecinden ardından Atasoy Bilgin aday olarak açıklandı.

Hızlı bir şekilde seçim çalışmalarına başlaması beklenen Bilgin aradan 2 hafta geçmesine rağmen henüz gözle görülür bir çalışma gerçekleştirmedi.

Ne yapacağını tam olarak bilmeyen Atasoy Bilgin ilçe belediye başkan adaylarının kimi programlarına katılmak dışında bir şey yapmadı.

CHP’de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için kimse elini cebine atmıyor.

Genel merkezin kendine karşı tavır almasına rağmen Harun Özgür Yıldızlı elini taşın altına koydu.

Seçim için koordinasyon merkezi olacak binaları kiralayan Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Örgütü’nün kampanysınıı finanse etmek üzere hazırlık yapıyor.

Milletvekili seçildikten sonra taraf olduğu seçimlerde başarılı olamayan Yıldızlı’nın buna rağmen partisine küsmemesi, seçim çalışmaları için elini taşı altına koyan ilk isim olması takdir topladı.

CHP’nin babasının emaneti olduğunu sürekli dile getiren Harun Özgür Yıldızlı, her ne olursa olsun partisinin yanında durarak babasının sözünü de yere düşürmemiş oluyor.