Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’de ihraç tepkisi: Türkiye’yi ayağa kaldıracağım

CHP İl Disiplin Kurulu’nun ihracına karar verdiği CHP üyesi Yasin Yıldız, sosyal medya hesabından, “İhraç kağıdı elime geldiğinde Türkiye’yi ayağa kaldıracağım” dedi.

CHP İl Disiplin Kurulu'nun

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) beklenmedik bir gelişme yaşanmıştı. Kocaeli il yönetim kurulu, partili Yasin Yıldız’ı disipline sevk etmişti. Yasin Yıldız partisinin grup başkan vekili Özgür Özel’le ilgili sosyal medya hesabı üzerinden kimi açıklamalarda bulunmuş daha sonra il başkanı Harun Yıldızlı’nın kendisini araması sonrası bu paylaşımı kaldırmıştı. Yasin Yıldız kaldırdığı paylaşımından dolayı disiplinlik olmuştu. Yıldız’ın ihracına karar verildiği duyulmuştu.

“YUMRUK YUMRUĞA KAVGA ETTİĞİM”

“İhraç haberi ve ben” başlıklı bir gönderi paylaşan CHP’li Yasin Yıldız,  şunları söyledi: “Evet çok kıymetli insan Atatürk’ten sonraki en güzel Genel Başkan Deniz Baykal zamanında 1992 yılında üye olduğum ve 28 yıldır uğrunda hiç bir zaman geri adım atmadığım, SHP saflarına katılmadığım, bayrağım için şimdi omuz omuza olunan faşistler ile yumruk yumruğa kavga ettiğim. FETÖ destekli vatan hainleri ile Anıtpark’ta sopalarla dövüştüğüm, partim adına elimi değil bedenimi ortaya koyduğum, sırtımızdan vuran parti içi ihanetle savaştığım, rant uğruna ihale uğruna para uğruna yoldaşını satanlarla dalaştığım, hakkın adaletin vicdanın ön planda olduğu bir yönetimi savunduğum, dün olmayan bugün ortaya çıkan yarın hiç olmayacak olan bir Özgür’lüğü özel bir kişiye gerçek olan kelimeleri ve sözleri söylediğim için CHP üyeliğime son veriliyor..

“BU PARTİDEN GÖNDERİLİYORUM”

Nedeni, niçini, nasılı beni ilgilendirmez.  28 yıl önce Şimdiki Genel Başkanın bile parti üyesi olmadığı Atatürk’ün kurduğu adaletli, tam bağımsız, devrimci, cumhuriyetçi, milli duygu içinde, vatansever, lâik, devletçi ve halkçı kimliği ile bu yola çıkan 6 Ok’un kalbimde çeyrek asırı aşan sevgisini taşıyan ben Yasin Yıldız bu partiden gönderiliyorum.

“TÜRKİYE’Yİ AYAĞA KALDIRACAĞIM”

Sayın İl başkanım, üyesi olduğum ilçe başkanım, İl ve ilçe yöneticilerim, il disiplin kurulu üyelerim, kadın ve gençlik kolları yöneticilerim, milletvekillerim, belediye başkanım ve hepsinden önemli gerçek CHP’li yoldaşlarım.. Vicdanınız benim bu partiden ihracımı kabul ediyorsa size başka hiçbir şey söylemeyeceğim.. Lâkin, bu ihraç kağıdını elime alır almaz and olsun ki değil Kocaeli, Marmara, Türkiye’yi ayağa kaldıracağım.  Bu da benim size son sözüm olsun.. Yaşasın tam bağımsız Cumhuriyet Halk Partisi.

yasin yildiz chp