Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’de iki genç rakip birlikte ilçeleri ziyaret etti

CHP’de genç milletvekili aday adayları Kardelen Beytaş ve Hasan Ali Hamarat, ilçe başkanlarını ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan Beytaş, “Birbirimizin rakibi değiliz. Hepimizin ortak noktası Cumhuriyet Halk Partisi” dedi.

blank

Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adayları ziyaretlere devam ediyor. CHP Kocaeli’de en genç milletvekili aday adayı olan Kardelen Beytaş, genel merkeze gidip aday adaylığı başvurusunu tamamlamasının ardından ziyaretlere başladı. Beytaş, Karamürsel, Darıca, Gölcük, Kartepe ve Çayırova ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek hem ilçe başkanları hem de ilçe örgütüyle istişarelerde bulundu.

“GENÇ ADAYLARIN ARTMASINI DİLERDİK”

Genç rakibi Hasan Ali Hamarat ile birlikte ilçe ziyareti gerçekleştiren Beytaş, yaptığı değerlendirmede, “Genel merkeze gidip başvurumu yaptıktan sonra ziyaretlere başladım. Şimdiye kadar beş ilçeyi ziyaret ettim. İlçe yönetiminde görev alırken birbirimize destek olduğumuz genç aday adayı arkadaşım Hasan Ali Hamarat ile birlikte ilçeleri ziyaret etmek istedik. Biz rakip olsak bile amaçlarımız aynı. Gençlik kontenjanındaki genç adayların artmasını dilerdik. Gençlerin birbiriyle dayanışmasını, geçici rekabetimizin yoldaşlık kültürü ve ortak söylemlerimizi güçlendirmesini önemsiyoruz. Amacımız, bu karanlık hükümete karşı partimiz için canla başla çalışmak. Birbirimizin rakibi değiliz. Hepimizin ortak noktası Cumhuriyet Halk Partisi” ifadelerini kullandı. Beytaş, ziyaretlerine devam edecek.

CHPde iki genc rakip birlikte ilceleri ziyaret etti