Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’de milletvekili aday adaylığı için Hasan Ali Hamarat istifa etti

CHP Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Ali Hamarat, milletvekili aday adaylığı için görevlerinden istifa etti.

CHP Körfez İlçe Başkan

Nazim Ozgun Erbulan 1Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) milletvekili aday adaylığı için istifalar devam ediyor. Bu kapsamda CHP Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Ali Hamarat milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa ettiğini duyurdu. Hamarat, istifasını şu sözlerle paylaştı; “Genel merkezimizin almış olduğu karar neticesinde 2023 yılında yapılacak olan milletvekili seçimlerine katılabilmek adına CHP Yönetim Kurulu’ndaki tüm görevlerimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bu kararı almamda sahip olduğum temel motivasyon; siyasete girdiğim gün ile halen daha aynıdır.

Hasan ali hamarat 1“İNANCIM TAMDIR”

Bu motivasyon; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün” Dinlenmemek üzere yola çıkanlar, asla yorulmazlar.” anlayışı çerçevesinde şekillenen bir Türkiye Cumhuriyeti Gencinin hayalidir. Daha çağdaş daha müreffeh bir ülkede yaşamak hayali. Bu hedef çerçevesinde partimiz iki hayati unsura ihtiyaç duymaktadır. Bunlar; demokrasiyi esas alan “Ön Seçim” ve liyakati esas alan “Fırsat Eşitliği” teminidir. Bugün ilk maddeyi tartışmaya dahi açmak, kendisine sosyal demokratım diyen hiçbir partilimize yakışmaz ve bu husus parti tüzüğünde de halihazırda var olan bir yükümlülüktür. Fırsat Eşitliği konusunda ise “Hak verilmez, alınır” düşüncesi ışığında, kendisini yetiştirmiş aydın bir genç ve senelerdir bu partiye emek vermiş birisi olarak bu önemli görevi en iyi şekilde ifa edeceğime olan inancım tamdır.

“SÖZ VERİYORUM”

Takdir ise; azınlık elitistler zümresinin değil, bizzatihi partimizin -ilimizde yaşayan- her bir ferdinindir. Bu düşünceler ışığında; ülkemizi bu hale getiren zihniyetle mücadelemin her koşulda devam edeceğini vurgular, milletvekili seçilecek olan tüm partili yoldaşlarıma başarılar dilerim. Ayrıca oldukça zor koşullarda büyük özveriler göstererek çalışmalarını bu zamana kadar sürdürdüğünü bildiğim ve bundan sonra da elinden gelenin en iyisini ortaya koyacağına tüm kalbimle inandığım parti örgütümüze de kolaylıklar dilerim. Bu uğurda örgütümüz tarafından görev atfedilen her türlü ödev ve sorumluluğu da yerine getireceğime şerefim ve namusum üzerine söz veriyorum.”

hasan ali hamarat