Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’de yönetimden değil yardımcılıktan istifa

CHP İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Derviş Yıldırım, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Yıldırım, bugün yeniden bir açıklama yaparak yönetimden değil başkan yardımcılığından istifa ettiğini belirtti.

CHP İl Gençlik Kolları

SEBO min 5CHP İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Derviş Yıldırım, sürpriz bir kararla istifasını duyurdu. Yapılan haberlerin ardından Yıldırım, yeni bir açıklama yaptı. Yıldırım, yanlış anlaşıldığını belirterek yönetimden değil, başkan yardımcılığından istifa ettiğini belirtti.

KARAKADILAR’A TEŞEKKÜR

Yıldırım, İl Başkanı Zeki Karakadılar’la bir fotoğraf paylaşıp, şunları söyledi: “Basın ve kamuoyuna sosyal medya Hesabımda paylaşmış olduğum yazıda gençlik örgütleri yönetim kurulu üyeliğinden değil iş yerindeki grev yoğunluğu nedeniyle il başkan yardımcılığından istifa etmiş bulunmaktayım ancak söyledigim gibi yönetim kurulu üyeliği görevim devam etmektedir. Daha güçlü bir gençlik örgütünü kurma hayalimize ve bu noktadaki örgütlü mücadelemize devam ediyoruz… Beni asla yanlız bırakmayan başkanım Salih Zeki Karakadılar teşekkür ederim. saygılarımla.”