Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’deki kritik liste toplantısı yine ertelendi

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) milletvekili aday listeleri üzerindeki son rötuşların verilmesi beklenen kritik toplantı ikinci kez ertelendi. Toplantının gece 00.00’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanması bekleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Kritik liste toplantısı için saat 19.00 belirlenmişti. Ancak öğlen saatlerinde Parti Meclisi üyelerine yapılan bilgilendirmede toplantının saat 22.00’ye alındığı bildirildi. Toplantı saatine iki saat kala bir kez daha toplantının ertelendiği öğrenildi. Toplantı saati için bu kez 24.00 saati belirlendi. Üyelere yapılan bilgilendirmede erteleme gerekçesi iletilmedi.

Ancak ilk erteleme gerekçesi olarak, İYİ Parti ile fermuar, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti ve DEVA Partisi ile de listelerde yapılacak ortaklaşma çalışmasının henüz neticelendirilmemiş olması gösterilmişti Bu konuda hangi partiye kaç kontenjan verileceği, onlardan gelecek isimlerin hangi şehirlerden, kaçıncı sıraya konulacağı üzerinde çalışmalar bittikten sonra CHP Parti Meclisi toplanması bekleniyor.