Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’den Bayrak Kanunu çıkışı!

Çayırova Semt Polikliniği önünde bulunan rengi bozarmış ve ipi kopmuş olan Türk Bayrağı bölge sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Çayırova Semt Polikliniği önünde

Bölge halkı, Sağlık Bakanlığına ait olan Çayırova Semt Polikliniği yetkililerinin konuya duyarsız olması nedeniyle bakımsız halde bırakılan bayrağın acilen yenisi ile değiştirilmesini talep etti.

BAYRAK KANUNU’NU HATIRLATTI

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Kocaeli Çayırova İlçe eski Başkanı Cihan Soyluçiçek, “Şanlı bayrağımıza yapılan bu ihmal ne yazık ki kabul edilir gibi değil. Sağlık Bakanlığı’na ait Semt Polikliniği önünde bulunan göndere çekilmiş olan Bayrağımızın ipi kopmuş ve bayrak boşta sallanıyor. Bayrağımızın rengi turuncuya dönmüş.  Türk Bayrağı Kanununun 7. Maddesinde ‘Türk Bayrağı, yırtık, sökük, yamalı, delik, kirli, soluk, buruşuk veya layık olduğu manevi değeri zedeleyecek herhangi bir şekilde kullanılamaz.’ ibaresi olmasına rağmen ne yazık ki poliklinik yetkilileri bundan bihaberler.

DİKKATLİ OLMAYA DAVET!

Al Bayrağımız bizi biz yapan en önemli değerimizdir. Bağımsızlığımızın en önemli simgesidir. Bizlerin bu konudaki değerleri ve bakış açısı bellidir. Yetkilileri daha dikkatli olmaya davet ederken Kaymakamlığımızı da göreve davet ediyoruz.” dedi.