Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’den Büyükakın’a ‘Borç’ eleştirisi!

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, sosyal medya paylaşımında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a yönelik eleştirilerde bulundu.

CHP Kocaeli İl Başkanı

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, sosyal medya paylaşımında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a yönelik eleştirilerde bulundu. Sarı’nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “2004 yılından bu yana Kocaeli’yi yöneten AKP’li başkanlar, kenti zirveye taşıdığı tek alanın borçlar olduğunu kanıtladılar. Yıllardır en borçlu belediye ünvanını elinde tutan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yine bu unvanı korudu. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın 31 Aralık 2023 tarihinde güncellediği verilere göre Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en borçlu belediye oldu.

“MÜCADELE EDECEĞİZ”

AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, milyarlarca liralık bütçeyi savurarak Kocaeli’yi borç batağına sürükledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin borcu 2 milyar 123 milyon 984 bin TL olarak açıklandı. Bu noktaya gelinmiş olması, Tahir Büyükakın’ın vaktinin dolduğunu gösteriyor. 31 Mart’ta, kaynakları halk için titizlikle kullanacak olan Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Atasoy Bilgin’in ilk işi bu borçları ödeyip tasarruf etmek olacaktır. 31 Mart akşamı, bu israf düzenine dur diyene kadar mücadeleye devam edeceğiz.”