Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li adaylardan ekonomik buhrandan çıkış reçetesi

CHP Kocaeli Milletvekili adayları Harun Özgür Yıldızlı ve İsmet İşeri, Yenikent’te esnafla dertleşti, 14 Mayıs itibari ile ekonomik buhrandan çıkış için uygulanacak reçeteyi anlattı

CHP Kocaeli Milletvekili adayları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adayları Harun Özgür Yıldızlı ve İsmet İşeri, Derince Yenikent’te kapalı Pazar alanı ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Bilal Özşahin, CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin, ilçe yönetimi, CHP Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Sariye Türk’ün de katıldığı ziyarette milletvekili adaylarına ekonomik buhranın nasıl etkilediğini anlatan bölge sakinleri baharı karşılamaya hazırlandıklarının mesajını verdi.

BU ÜLKEDE HİÇ KİMSE DOYMUYOR

Yenikent esnafı artan fiyatlardan veresiye defterlerinin de sayısının artığını ifade ederken, fiyat güncellemesine tezgah başından dah yetişemediklerini söyledi. Vatandaşın alışveriş gücünü yarıdan da fazlasının düşürdüğünü belirten esnaflar, “Biz zaten satış yapamıyoruz, vatandaş da sofrasını donatamıyor. Bu ülkede hiç kimse doymuyor” sözleriyle adeta veryansın etti. Halkın iktidarını kurmak için sayılı günlerin kaldığını ifade eden milletvekili adayları Harun Özgür Yıldızlı ve İsmet İşeri, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde 14 Mayıs itibari ile ekonomik buhrandan çıkış için uygulanacak reçeteyi anlattı.

CHPli adaylardan ekonomik buhrandan cikis recetesi2
CHPli adaylardan ekonomik buhrandan cikis recetesi1