Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Aydemir AKP’li Hamza Şayir’e yüklendi!

Saadet Partisi Dilovası Meclis Üyesi İnci Aydemir yaptığı açıklamayla Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e yüklendi. Başkan Şayir’in işe alma sözleri nedeniyle belediyeye yeni personeller aldığını söyleyen Aydemir, “Hamza Şayir suç işliyor” dedi.

Saadet Partisi Dilovası Meclis

Saadet Partisi Dilovası Meclis Üyesi İnci Aydemir yaptığı açıklamayla Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e yüklendi. Seçim döneminde verdiği işe alma sözleri nedeniyle Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in belediyeye personeller aldığını ifade etti. Aydemir kendi isminin de işe alınanlar arasında olduğunu belirterek, “Ben hiçbir zaman koltuk meraklısı olmadım, iddialar gerçeği yansıtmıyor dedi. İnci Aydemir Başkan Şayir’in suç işlediğini ifade etti.

TEPKİLERİ AZALTMAK İÇİN…

Aydemir tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Son 1 haftadır aldığımız duyumlarla beraber Dilovası Belediye Başkanının seçim zamanı verdiği işe alma sözleri belediyeye yeni yüklü personeller alındığı bilgisine ulaşmaktayız. Gündem değiştirme veyahut halktan gelecek olan tepkileri azaltmak için midir bilinmez şahsımın da Dilovası Belediyesine alınanlar arasında olduğunu duymaktayım. Muhalefet Partisi Belediye Meclis Üyesi ve Dilovası halkının hakkını savunan biri olarak hiçbir zaman koltuk meraklısı olmadım , olmayacağım. Hakkımda çıkan iddialar da gerçeği yansıtmamaktadır .

HAMZA ŞAYİR SUÇ İŞLİYOR

Meclis iç tüzüğüne göre her Meclis Hamza Şayir suç işlemektedir.Meclis kayıtlarında da mevcut olduğu gibi her meclis önerge verdiğimiz ya da herhangi bir konu işleyeceğimiz zaman , “ İnci Hanım , siz Saadet Partilisiniz ; babanız Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanı der ve mecliste konuşulacak olan konuları sabote eder. Kamuoyunun da bildiği gibi 2019 yerel seçimlerinde ,Millet İttifakı çatısı altında yerel seçimlere girildi. Bu yerel seçimler sonucunda da Cumhuriyet Halk Partisi kontenjanından halkın teveccühü üzerine meclise girdik. Sadece birlikteliğimizi bozmak için ve muhalefet bloğuna nifak sokmak için birçok böyle girişimlerde bulunmaktadır.

TANKLAR YAPILACAĞI ZAMAN NEREDEYDİNİZ?

Ben de buradan Hamza Şayir’e sorarım ; “ Geçmiş aylarda Belediye Düğün Salonunda yapılan Altıntel firmasının yapacağı 20 adet bomba niteliği taşıyan kimyasal tankların yapılacağı zaman neredeydiniz ? Yine hemen akabinde Nuh Çimento’nun 500 dönümlük ÇED toplantısı için mecliste sormuş olduğumuz siz gelecek misiniz sorusuna bütün muhalefetin ilçe başkanlarını ve meclis üyelerinin sizi davet etmesine rağmen neden katılmadınız ? Son aldığınız 30’a yakın personelin maaşlarını nasıl ödeyeceksiniz ? Madem İmes OSB’de 40 fabrikanın açılışını yaptığınızda kurdele kestiğiniz 40 fabrikanın her birine bir personel yerleştirseydiniz de belediyede koltuk izdihamı yaşatmasaydınız. Size söz;kirli oyunların içinde olmayacağız ve küçük düşünen siyasetçilerin sözlerine inanmayacağınıza inancım tamdır.”