Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Başaran’dan hakkında dedikodu yapanlara veryansın!

İzmit Belediyesinin seçimlerde sandık görevlileri için dağıttığı kumanya toplatılmıştı. CHP’li Arda Başaran’ın seçim kurulu üyesi olarak bu kararın alınmasına yardımcı olduğu iddiaları üzerine sert bir açıklama geldi.

İzmit Belediyesinin seçimlerde sandık

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde İzmit Belediyesinin seçimlerde sandık görevlileri için dağıttığı kumanya toplatılmıştı. CHP’li Arda Başaran’ın seçim kurulu üyesi olarak bu kararın alınmasına yardımcı olduğu iddiaları üzerine sert bir açıklama geldi.

Başaran şunları söyledi: ” Değerli arkadaşlar, tüm enerjimizi ve odağımızı seçimin ikinci turuna vermemiz gerekirken ne yazık ki safsatalar ile de uğraşmak durumunda kalıyoruz. Dedikodu üretmekten başka bir işe yaramayan, kendilerini her konuda ombudsman gören bir takım kişilerin sağda solda gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan şeyler konuştukları dostlarım tarafından bana iletiliyor.

“BELEDİYE BAŞKANI ALEYHİNE KARAR…”

Bu ahlaksız dedikoduculara göre 14 Mayıs günü İzmit Belediyesi tarafından sandık görevlilerine dağıtılan yemeklerin engellenmesi konusunda seçim kurulunun aldığı karara, seçim kurulu üyesi olarak benim de destek verdiğim, belediye başkanı aleyhinde karar alınmasına yardımcı olduğum söyleniyormuş. Kendi üç kuruşluk çıkarlarını gözeterek başkaları üzerinden birilerine yaranma çabasında olanların bu çaresizliklerine şaşırmıyorum.

DÜNYA MENFAATİ İÇİN ASKER OLANLARDAN DEĞİLİZ

Seçim kurulu kararına karşı koyduğum şerh ve karşı oy açıklamam fotoğrafta yer almaktadır. Herkes bilsin ki bizim için Cumhuriyet Halk Partisi ve onun temsilcileri her zaman her şeyden önce gelir, bizi kendiniz ile karıştırmayın. Biz, listelerde yokuz diye kenara çekilip de sonra dünya menfaatleri için asker olanlardan değiliz, hiç olmadık, olmayacağız. Saygılarımla. Arda Başaran”

Arda Basaran