Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Çakar’dan AKP’lilere sert eleştiri!

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’i eleştirdi. Çakar AKP’nin ihale paylaşmaktan sokağa çıkamyan, esnafa uğramaya vakti olmadığını söyledi.

CHP İzmit İlçe Başkanı

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in İzmit Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri görmediğini ifade etmiş, Güney de İzmit’teki hizmetleri AKP’nin yaptığını, CHP sahiplenmeden belirtmek istediğini söylemişti. Çakar da bugün yaptığı açıklamada Güney’e cevap vererek şu ifadeleri kullandı: “Bildiğiniz gibi kısıtlamalardan dolayı birçok esnafımız kepenk kapatmış durumda. Üzülerek belirtmeliyim ki bu kepenklerin bazıları hiç açılmayacak. Açık olan esnaf ise mutlu değil. Esnaflarımızın tamamına yakını masraflarını karşılayamaz noktada ve bu durum sürdürülebilir değil. Bu yüzden gittiğimiz her yerde esnaf ziyaretleri yapıyoruz.

“HER SOKAKTA SIKINTI DİNLİYORUZ”

Sokak esnaflarımız da var bunların ülke genelinde sayıları 6 milyonu buluyor. Onların da sorunlarını ve beklentilerini dinliyoruz. Partimizin çözüm önerilerini anlatıyoruz. Girdiğimiz her sokakta, her dükkanda, büyük sıkıntılar dinliyoruz, esnafımız bu zor süreçte devleti yanında bulamadığını söylüyor. Bu ağır ekonomik tablo herkesin göreceği biçimde orta yerde dururken, ülkeyi yöneten kişi kapanan dükkan olmadığını, her şeyin yolunda olduğunu söyleyebiliyor. Halktan ve halkın gündeminden tamamen kopmuş bir yönetim anlayışı ile karşı karşıyayız. AKP vatandaşın haline kör çığlığına sağır hale geldi. Türkiye bu şekilde yönetilmeyi hak etmiyor.

SOKAĞA ÇIKMAYA VAKTİN YOKTUR

Bugün CHP Kocaeli İl başkanımız ve yönetim kurulu arkadaşlarımız ile her zaman olduğu gibi esnaflarımızı dinledik.
İkizli çeşme,İnönü caddesi,Kalaycılar sokağında ki esnaflarımızı dinledik ve gördük ki hepsi dertli. AKP İzmit ilçe başkanı Ali Güney kardeşim , sosyal medya üzerinden atıp tutmak kolay. Buyur esnafımıza bir uğra, bir gel hatır sor. Tabi sokağa çıkmaya esnafımızı dinlemeye ihale paylaşımlarından dolayı vaktiniz yoktur. Sizlerin tek derdi beşli müteahhitlere nereleri, nasıl peşkeş çekmek..”