Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li gençler sahada

CHP Kocaeli Gençlik Kolları üyeleri CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk defa oy kullanacak seçmenler için yazdığı mektupları ev ziyaretleri yaparak gençlere ulaştırıyor. Ev ziyaretlerinde yeni seçmenlerle sohbet eden CHP’li gençler bu ziyaretleri genel merkezin yenisecmen.chp.org.tr adresinde bulunan hane giriş ekranına kayıt ediyor.

CHP Kocaeli Gençlik Kolları

CHP Kocaeli Gençlik Kolları üyeleri CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk defa oy kullanacak seçmenler için yazdığı mektupları ev ziyaretleri yaparak gençlere ulaştırıyor. Ev ziyaretlerinde yeni seçmenlerle sohbet eden CHP’li gençler bu ziyaretleri genel merkezin yenisecmen.chp.org.tr adresinde bulunan hane giriş ekranına kayıt ediyor. Geçtiğimiz güne kadar ilimizde 17 bin hanenin kapısını çalan CHP Kocaeli Gençlik Kolları üyeleri son günlerde tempoyu yükselterek ziyaretleri hızlandırdı. Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç’un son günlerde Kocaeli’ ye ağırlık vermesiyle ilçelerde çalışmaları hızlandıran gençler her gün bir ilçe ziyareti yaparak çalışmalara destek oluyor.

MYK VE İL BAŞKANI İKİ KOLDAN ÇALIŞIYOR

İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, ilçe gençlik kollarının saha çalışmalarını kontrol ederek, son günlerde ilçe ziyaretlerini artırdı. İlçe ziyaretlerini ikiye bölen gençler bir gün Kartepe’de, bir gün Derince ve Gebze’de 12 ilçede program yaparak her geçen gün ziyaretleri artırıyor. İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar ve MYK Üyesi Caner Arduç iki ayrı koldan Kocaeli’nin bütün ilçelerinde gençleri sahaya çıkarmaya devam ediyor. İlçe başkanlarının özverili çalışmalarıyla mart ayı sonuna kadar seçmen ziyaretlerini tamamlamaya çalışan gençler’ de bu günlerde hareketlilik dikkat çekiyor.

ARDUÇ; İKTİDARA GİDEN YOL YENİ SEÇMEN’DEN GEÇİYOR

Caner ARduç hane ziyaretleriyle ilgili bir açıklama yaptı. Arduç açıklamasında; “Kocaeli’ de Gençlik her geçen gün daha örgütlü mücadelesine devam ediyor. İlçelerimiz ve il gençlik kollarımızın uyum içerisinde çalışması bizleri memnun ediyor. Bizim için başarının kıstası yeni seçmendir. Bu güne kadar kentte böyle organize ve sistematik bir çalışma yapılmadı. İlçe gençlik kolları Başkanlarımız ve yönetimleri ev ziyaretleri yapıyorlar, bu ziyaretlerde elde edilen verilen bir veritabanına işleniyor bizlerde zaman zaman programlara eşlik ediyoruz.  Ana kademe örgütümüzün yaptığı öbek çalışmaları ve yeni seçmen ile partimiz tek tek seçmenlerimizin kapsını çalıyor. Vatandaşlarımızın sıkıntıları dertleri dinleniyor, yardımcı olabileceğimiz konularda notlar alınıp geri dönüşler yapılıyor. Biz bu çalışmaları çok önemsiyoruz. İktidara giden yol yeni seçmen ve öbek çalışmalarından geçiyor” ifadelerini kullandı.