Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li gençler teleferik için Büyükakın’a seslendi

CHP Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Keskin uzun yıllardır Kartepe gündemini meşgul eden teleferik projesini yeniden gündeme taşıyarak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a sordu; “Yapalım mı buraya artık teleferiği Sayın Başkan?”

CHP Kartepe Gençlik Kolları

CHP Gençleri geçtiğimiz yıl bugün Kartepe Teleferik Projesi’nin yıllar önce atılan temelinde inceleme yapmış ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Büyükakın’ın daha önce sosyal medya üzerinden yayınladığı “Yapalım mı buraya bir teleferik” paylaşımına gönderme yapmıştı. Olayın üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen halen bir gelişme yaşanmaması üzerine yeniden teleferik projesini gündeme taşıyan CHP Kartepe İlçe Gençliği, teleferik projesine start verilen Derbent Poligon alanına çıkarak Başkan Büyükakın’a bir kez daha buradan seslendi.

“HAL-İ PÜR MEALİMİZ ORTADA”

Teleferik Projesinin Sene-i devriyesi için toplandıklarını ifade eden CHP Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Keskin; “Teleferik Projesi’nin ruhuna El Fatiha okumak için değil de açılış duasını yapmak için gelmek isterdik ancak hal-İ pürmelalimiz ortada” dedi. Keskin; “2018 yılı Aralık ayında büyük bir heyecanla ve geniş protokol katılımıyla gerçekleştirilen temel atma töreninde katılımcılar arasında siz de o dönemin Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreteri olarak oradaydınız.  Bugün de Belediye Başkanı olarak karşımızdasınız. Yani bu projeden dün de sorumluydunuz, bugün de. Yine Aralık ayındayız Sayın Başkan! ‘Ne dersiniz, yapalım mı buraya teleferik?’ deyişinizin tarihe geçtiği o malum zamandayız yani. Kartepe ve Kartepeli ile dalga geçercesine bir paylaşım daha mı yapacaksınız yoksa artık teleferik projesi ile ilgili gerçek bir adım atacak mısınız?” diye sordu.

HESABINIZ FENA ŞAŞTI

“Şubat, Ocak’tan çok daha iyi. Mart da Şubattan daha iyi. Nisan Marttan zaten çok iyi olacak” diyen o malum isim misali sizin de hesabınız fena şaşmışa benziyor. Baksanıza bir gün ihale Temmuz’da diğer gün Ağustos’ta ihale var diyorsunuz ama ne ihaleye katılanlar hakkında, ne de ihale hakkında doğru düzgün bilgi yok. Biz yapamazsınız, edemezsiniz demiyoruz. Biz sizin tabirinizle “dünya gözüyle teleferiğe binmek” istiyoruz sadece. 50 yıl önce hayaldi şimdi alay konusu olmayalım bari diyoruz Sayın Başkan!” dedi.

CHPli gencler teleferik icin Buyukakina seslendi CHPli gencler teleferik icin Buyukakina seslendi 2