Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li gençlerden nezaket: Sökmediler; yere düşenleri topladılar

AK Parti’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinginin ardından altı gün geçmesine rağmen bayrakları kaldırmaması nedeniyle CHP’li gençler bugün için süre vermişti. CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Caner Arduç’un talimatıyla CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut ve ilçe yöneticileri yere düşen bayrakları toplayarak AK Parti il binasına götürdü.

AK Parti’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut, sosyal medya hesabı üzerinden, geçtiğimiz cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Milli İrade Meydanı’nda yaptığı mitingden kalan AK Parti bayrakları ile ilgili süre verdi. Süre bugün 22.00 itibariyle dolarken CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Caner Arduç’un talimatıyla CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut ve ilçe yöneticileri elinde AK Parti bayraklarıyla AK Parti il binası önüne gitti.

“GENÇLERİMİZİN DERTLERİNİ DİNLİYORUZ”

MYK Üyesi Arduç açıklamasında “Bugün CHP İzmit Gençlik Kolları olarak saat 22:00’a kadar bekledik daha sonra bayrakları temizlemek için alana çıktık ama başka bir partinin bayraklarını sökmeye yüreğimiz el vermedi bunu hem kendimize hem de AKP’ye karşı yapılacak bir hakaret olarak gördük bu sebeple yere düşen, kopan bayraklarını toplayarak il başkanlıklarına getirdik” diyerek şu ifadelere yer verdi; “Gündemi ufak tefek olaylarla meşgul etmek tabi ki istemeyiz, tabi ki milletin gerçek derdi olan ekonomik sıkıntıları, gençlerin işsizliğini, ülkedeki adaletsizliği konuşmak isteriz ki bunun için ilk defa oy kullanacak seçmenlerimize ziyaretler yaparak gençlerimizin dertlerini dinliyor notlarımızı alıyoruz.

“CEZA YAZMAK İÇİN GÜCÜNÜZ BİZİM GENÇLERİMİZE Mİ YETİYOR”

AKP’nin geçtiğimiz hafta sonu yapmış olduğu mitingden sonra Türk Bayrakları’nı sökmeleri, kendi bayraklarını sökmemeleri üzerine dün yapmış olduğumuz açıklama üzerine direklere asılı, yerde sürünen, kopmuş bayraklarını toplamak için hala bir çalışma yapılmış değil. Kente, çevreye olmayan saygıları ne yazık ki bayraklarına yok bunların. Yasaları, kanunları geçtik onu zaten biliyoruz. 15 dakika’da tüm kenti alarma geçirip Derince Gençlik Kollarımızın afişini nasıl kaldırdıklarını ve yazdıkları cezayı dün gibi hatırlıyoruz. O üst geçit kamu malı da bu bayrakların asıldığı duvarlar değil mi? O afiş siyasi propagandaysa AKP’nin 5 gündür yaptığı nedir? Ceza yazmak için gücünüz bitek bizim gençlerimize mi yetiyor?

WhatsApp Image 2022 08 11 at 23.58.46 3“BAYRAKLARINIZI BİR AN ÖNCE KALDIRMANIZI BEKLİYORUZ”

Bugün CHP İzmit Gençlik Kolları olarak saat 22:00’a kadar bekledik daha sonra bayrakları temizlemek için alana çıktık ama başka bir partinin bayraklarını sökmeye yüreğimiz el vermedi bunu hem kendimize hem de AKP’ye karşı yapılacak bir hakaret olarak gördük bu sebeple yere düşen, kopan bayraklarını toplayarak il başkanlıklarına getirdik. Bu kente sosyal demokrasiyi getirmiş, seçim kazanmış gençler olarak, bu kentin sokaklarında izimiz olduğunu, kendimize yapılmasını istemediğimiz hiçbir şeyi başkalarına yapmamamız gerektiği anlayışıyla, bayraklarınızı bir an önce kaldırmanızı bekliyoruz. Dün dediğimiz gibi gençlik kollarınıza yardıma gelmeye hazırız. Son olarak kimse yoksa CHP’nin gençleri gençlik örgütleri var, mücadeleye her alanda devam edeceğiz.”