Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Gökçe, seçim beyannamesini açıkladı

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe, Yenikent Kültür Merkezi’nde seçim beyannamesini açıkladı. Gökçe, “31 Mart sabahı sandıklara koşarak 30 yıllık bekleyişi bitireceğiz” dedi

CHP Derince Belediye Başkan

Cumhuriyet Halk Partisi Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe bugün düzenlenen programla seçim beyannamesini kamuoyu ile paylaştı. Yenikent Kültür Merkezinde gerçekleşen CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Nail Çiler, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, TBMM eski Başkan Vekili Haydar Akar, CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker ve çok sayıda partili katıldı.

YAMEN: BÜYÜKŞEHİR’İ DE KAZANACAĞIZ

Programda ilk olarak kürsüye CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Çağatay Yamen geldi. Yamen yaptığı konuşmada “Bugün Derince’nin 2 öz evladı ile seçim sürecindeyiz. Biri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Atasoy Bilgin, diğeri ise Derince Belediye Başkan Adayımız Sertif Gökçe… 2 adaya da başarılar diliyorum. Adaylık süreci sona erdikten sonra adayımız Sertif Gökçe ile hemen çalışmalara başladık. Kendisinin nasıl çalıştığını biliyorum. Toplumun da kendisi üzerindeki teveccühüne şahidim. Biz Derince’de tarih yazacağız, buna inanıyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni de kazanacağız” dedi.

SARI: YAŞASIN ATATÜRK İTTİFAKI

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, “Derince tercihini Atasoy başkan ve Sertif başkandan yana yapmış. Bu İlçe kurumlarının bir bir yitirdi. Bu İlçe kentin yıldızıyken bugün geldiği nokta ortada… Derince’yi çağdaş bir görünüme kazandıracak olan Sertif Başkanla ilçemiz için çalışacağız. Yaşasın Derince, yaşasın Cumhuriyet İttifakı, yaşasın Mustafa Kemal Atatürk İttifakı”

KANKO: HER GELEN SERTİF GÖKÇE DEDİ

CHP Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko ise şunları söyledi;  “Bu salonun bir benzerini sabah Yahya Kaptan’da yapılan seçim ofisi açılışında da gördüm. Türkiye bizi istiyor gibi görünüyor. Genel seçim sonrası meclise Derince’den pek çok grup geldi. Her gelen bize ‘Sertif Gökçe’ dedi. Biz size Sertif Gökçe’yi getirdik, siz de onu belediyeye taşıyın. Biz vekiller her zaman sizlerin yanındayız. Önce Derince’ye sonra Kocaeli ve Türkiye’ye nefes aldıralım”

ÇİLLER: SERTİF’İ SİZLERE, SİZİ DE ALLAH’A EMANET EDİYORUM

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler konuşmasında; “Salon dolu ve coşkulu. Adayımız da coşkulu. Sizlerden olan birini sizlere emanet ettik, belediye başkanı ilan ettik. Gökçe başkan gençlerin sorununu çok iyi biliyor. Yola çıktığı isimleri yolda bırakmayan bir adayımız var, ona sahip çıkın. Kadınlarımıza da güveniyor ve inanıyoruz. Sertif sizlere, sizleri de Allah’a emanet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

‘BURUN FARKI İLE KAÇIRDIK’

Programda sözü alan Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe şunları söyledi: “Bizim bu yürüyüşümüz birileri gibi birkaç hafta önce başlamadı. 5 yıl önce ucuna kadar gelip burun farkı ile kaçırdığımız yürüyüştür. Derince’nin hor görülmesine artık yeter, güzel ilçemin bir kasaba haline getirilmesine yeter diyoruz.

‘AYAĞA KALKMAK İSTİYORUZ’

“Seçim kampanyamız başladığında yeniden bir ilçe dedik çünkü Derince 20 senedir her gün bir parçası koparılan kaderine terk edilen bir ilçe görünümünde. Onlar için Derince kıymetsiz olabilir ama bizim için önemi çok büyük. Biz üvey evlat muamelesi görmek istemiyoruz, ayağa kalkmak istiyoruz.”

‘30 YILLIK BEKLEYİŞİ BİTİRECEĞİZ’

“Onlar bu iradeyi anlamazlar, onlar bu salonda bir araya gelen bizlerin tek derdinin Derince olduğunu anlamazlar. Onların anladığı senin benim vergilerimle oluşan bütçeyi birilerini zengin ermek için israf etmektir. 31 Mart sabahı sandıklara koşarak 30 yıllık bekleyişi bitireceğiz. Derince’nin hak ettiğini aldığı bir kenti oluşturacağız.”

‘DERİNCE EĞİTİM ARAŞTIRMA’NIN İÇİNİ BOŞALTTILAR’

“1 Nisan sabahından itibaren sosyal belediyeciliğin tüm nimetlerini ailemizle vermeye başlayacağız. Sokakları güvenli bir derince istiyoruz. Bu bizim hakkımız. Bu hakkı hep birlikte alacağız. Sosyal belediyecilik ilkelerinin tamamını Derince’de hayata geçireceğiz. 31 Mart akşamı kafaları israf için çalışanları göndereceğiz. Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’nin içini boşalttılar. Hastanelerimiz kapanıyor. Derince Belediyesi Sağlık Merkez’lerini hayata geçireceğiz. Meşhur çay simit hesabı bile ayın sonunu getirmiyor. Çocuklar için etütü merkezleri yapacağız. Bu merkezlerimiz Derince’ye değer katacak ve bütün mahallelerimize getireceğiz.”

‘PAZAR ALANLARINI DERHAL KURACAĞIZ’

“Yağmurda soğukta pazarcı esnaflarımızın çilesine son vereceğiz. Kapalı Pazar alanlarımızı derhal kuracağız. Bu pazarların için de çocuklarımız için etüt merkezleri de bulunacak.”

‘ÇENESUYU’MUZA YATIRIM YAPACAĞIZ’

“Kentsel dönüşüm ile ilgili gerekli adımları atacağız. Birçok derenin ıslah edilmesi için çalışmalarımızı yapacağız. Bütün parklarımızı kamera sistemi ile izleyecek şekilde güvenli hale getireceğiz. Çenesuyu’muza yatırımlar yapacağız istihdamını artıracağız ve Çene suyu kazanacak, büyüyecek.  Belediye istihdam ofisleri kuracağız. Gençlerimizi işsizliklerini gidermek için çalışacağız.”

‘5 YILDA KAÇIRDIĞIMIZ GÜZELLİKLERE KAVUŞMAYA 3 HAFTA KALDI’

“Son 5 yılda kaçırdığımız güzelliklere kavuşmamıza 3 hafta kaldı. Gelin 31 Mart’ta ilçemizi sevmek ne demek sandıkları patlatarak gösterelim. Biz kazanınca kadınlar, çocuklar, gençler, emeliler, emekçiler kazanacak. Yani biz kazanınca Derince kazanacak. Derince’mizi deneme tahtasına çevirenlerden kurtaracağız mutlu yarınlara birlikte yürüyelim.”