Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Hakan Erben’den tehdit iddiası

CHP’li Hakan Erben sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Bugün CHP Kartepe ilçe başkanı telefonla arayarak bana karşı MHPlilerden bir tehdit olduğunu MHP Kartepe ilçe başkanı MHP Kartepe SKM başkanı haklarında konuşmamdan rahatsız oldukları için beni susturacaklarını bunun için ilçe başkanından adresimi istediklerini söyledi” ifadelerini kullandı.

CHP’li Hakan Erben sosyal

CHP’li Hakan Erben sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çekici bir paylaşım yaptı. Erben yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Bugün CHP Kartepe ilçe başkanı telefonla arayarak bana karşı MHP’lilerden bir tehdit olduğunu MHP Kartepe ilçe başkanı MHP Kartepe SKM başkanı haklarında konuşmamdan rahatsız oldukları için beni susturacaklarını bunun için ilçe başkanından adresimi istediklerini söyledi. MHP’lilerin CHP ilçe başkanını arayarak bir üyesini açıkça tehdit etme cüretini gösterebilmesi ilçe başkanım için en hafif tabirle talihsizliktir bir CHP ilçe başkanından CHP iradesine yakışır bir tavır ortaya koymasını beklerdim

“ONLARDAN MEDET UMMAYACAĞIM”

Önüne gelen herkese illet zillet terörist hain lgbt PKK’lı diyen MHP zihniyeti kutsal değildir dokunulmaz değildir devletin falan sahibi değildir bu tür mafyatik yöntemlerle varlığını sürdüren bir oluşumdur bir parti bile değildir. Bu tehditti ne yargıya ne emniyete taşımama gerek yok biliyorum ki bu zihniyetin uzantısı en çok yargıda emniyette vardır onlardan medet ummayacağım. Adresimi CHP ilçe başkanına sormaya gerek yok isteseniz karanlık odaklardan rahatça bulabilirsiniz ama size inandım bulamadınız adresimi o zaman adresim .. elinizden geleni ardınıza koymayım. Bu aldığım ilk tehdit değil yıllarca fetocular tehdit etti çünkü tek gücün kendileri olduğunu istediklerini yapacaklarını düşündüler sonra hep AKP liler çokça MHP’liler tehdit etti çünkü gücün kendilerinde olduğunu istediklerini yapma özgürlükleri olduğunu düşündüler tüm bu karanlık tüm bu İslami faşist zorbalık 14 mayıs sabahı bitecek o zaman asıl hesap vermesi gerekenler hesap verecek.”

hakan erben