Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li isimden Hürriyet’e İYİ Parti’ye geç çağrısına meclis üyesi de destek verdi

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları eski başkan vekillerinden Bülent Sadıkoğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i eleştirerek, “Örgütünü kendi istikbali için yok sayan , önünde engel gören ve küçümseyen Fatma Kaplan Hürriyet’e açık çağrı yapıyoruz. Ya göründüğün gibi ol ‘aidiyet hissettiğin İYİ partiye geç’ ya da kağıt üstünde olduğun gibi ‘ Cumhuriyet Halk Partili olmayı dene’ ifadelerini kullandı. İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Süleyman Şen de bu söyleme destek verdi.

CHP Kocaeli İl Gençlik

Nazim Ozgun Erbulan 1

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları eski başkan vekillerinden Bülent Sadıkoğlu sosyal medya hesabından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e çağrıda bulundu. Bu çağrıya İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Süleyman Şen de destek verdi.

“SÜREÇ BOYUNCA TÜM FEDAKARLIKLARI GÖSTERDİ”

Sadıkoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Ülkemiz yaklaşık yirmi küsür yıldır TEK adam rejimiyle yönetilmektedir. Bu süreçte, Cumhuriyetimizin temel değerleri bir bir yok edilmiş, Parlamento etkisizleştirilmiş, neredeyse ülkemizin tüm kurumları tek adamın iki dudağı arasında sıkışıp kalmıştır. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tek adam rejimine karşı yeni bir blok yaratmak için altılı masayı kurmuş ve süreç boyunca tüm fedakarlıkları göstermiştir.

“AÇIK ÇAĞRI YAPIYORUZ”

Gelinen nokta ortadadır. Şimdi tarafını seçme zamanıdır. Şimdi gelelim asıl konumuza… Seçildiği günden beri Cumhuriyet Halk Partililere düşman gibi davranan, il başkanını tanımayan, ilçe Başkanını tanımayan, partisinin ne büyükşehir, ne izmit belediyesi grup toplantılarına katılmayan, meclislere iştirak etmeyen, işe alımlarda İYİ Parti ile istişare edip, kendi parti yöneticilerini yok sayan, yıllardır partisine emek verenler yerine , eş dost akraba ve komşularını belediyeye dolduran, işe aldığı İYİ partilileri pamuklarda sararken, kendi partililerine eziyet eden, her konuda paylaşım yaparken ,altılı masa dağıldığında kendi genel başkanına destek paylaşımı yapamayan,  İYİ parti Genel Başkanının Abisinin adını Parklara , spor komplekslerine , eğitim kurumlarına verirken , kendi parti geçmişinden hiçbir büyüğünün ismini hiçbir yere layık görmeyen, İYİ Parti Yöneticilerine gülücükler dağıtırken kendi Partisindeki yöneticilerine “Destek istemiyoruz, köstek olmayın yeter diyen “ , Örgütünü kendi istikbali için yok sayan , önünde engel gören ve küçümseyen Fatma Kaplan Hürriyet’e açık çağrı yapıyoruz. Ya göründüğün gibi ol “ aidiyet hissettiğin İYİ partiye geç “ Ya da kağıt üstünde olduğun gibi “ Cumhuriyet Halk Partili olmayı dene.”

Suleyman Sen
Bulent sadikoglu