Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li kadınlar canice katledilen Sevda Kösecik için ayaklandı!

Sevda Kösecik’in katledilmesinin ardından olay yerine giden CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, “Çocuklarının gözü önünde bir kadını katleden bu caninin hiçbir şekilde iyi hal indirimi almadan en ağır cezaya çarptırılması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Sevda Kösecik’in katledilmesinin ardından

Kartepe’de boşanma işlemleri devam eden eşi İsa Kösecik tarafından çocuklarının gözü önünde canice katledilen Sevda Kösecik için Cumhuriyet Halk Partili kadınlar harekete geçti. CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Kadın Kolları yönetimi ve Kartepe İlçe Kadın Kolu Başkanı Ayla Demir, Sevda Kösecik’in katledildiği bölgede çevre sakinleri ve muhtarla görüşerek konuyla ilgili bilgi aldı.

İYİ HAL İNDİRİMİ ALMADAN

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, “Çocuklarının gözü önünde bir kadın, bir anne katledildi. Cinayeti işleyen şahsın, bir cana kıymayı kendince haklı çıkarmak için eski eşini bastığı gibi bir söylem akıl alır gibi değil. Adli süreç devam ediyor. Kartepe’de Kösecik’in ikamet ettiği site sakinlerinden, muhtardan ve konuyla ilgilenen polis memurlarından bilgi aldık. Çocuklarının gözü önünde bir kadını katleden bu caninin hiçbir şekilde iyi hal indirimi almadan en ağır cezaya çarptırılması için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.