Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li kadınların takvimi belli oldu

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, yazılı bir basın açıklaması yaparak ilçe kadın kolları kongre tarihini paylaştı

CHP Kocaeli İl Kadın

CHP’de kongre süreci başladı. İlçe örgütlerinin kongrelerinin yanı sıra kadın ve gençlik kolları kongreleri de yapılacak. CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, kongre sürecine kadar başkanlık görevini sürdürenlere teşekkür ederek yazılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamada şunlar yer aldı: Partimizin olağan kongre süreci başlamış olup, İzmit ve Dilovası ilçelerimiz hariç tüm ilçelerde kongre tarihleri belirlenmiştir. İl ve 12 ilçe yönetimimiz, partililerimiz ve bu kentin her alanında mücadelemize ortak olmuş emek vermiş tüm kadın yoldaşlarımıza geride bıraktığımız 2 yıllık görev sürecince çok teşekkür ediyorum.

TÜM ADAYLARA BAŞARILAR

Görev aldığımız süreç içerisinde hayatın her alanında verdiğimiz bu onurlu mücadelede gerek başkanlarımıza, gerekse yöneticilerimize sorumluluklarımızı layıkıyla yerine getirdikleri için minnettarım. Aşağıda yer alan takvim çerçevesinde, önümüzdeki kongreler sürecinde göreve devam etmek isteyen, yeniden aday olmayı düşünen başkanlarıma ve bu onurlu mücadelede ben de varım diyerek elini taşın altına koyan tüm aday arkadaşlara başarılar diliyorum. Göreve devam etmek istemeyen, yeniden aday olmayı düşünmeyen tüm başkan ve yöneticilerime de katkılarından, emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

İKTİDARA TAŞIAYACAK KADROLAR

Bu sürecin ayrıştırmaya değil birleştirmeye odaklı olduğunu bildirir, kazananın isimler üzerinden değil yapılar üzerinden belirleneceği bir süreç olmasını temenni ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyan bu yolda verilen her mücadele ayrı bir öneme sahiptir. O yüzden bu yarış partimizi iktidara taşıma yarışıdır. Dolayısıyla kazananın yine Cumhuriyet Halk Partisi olacağına inancım tamdır.”

İLÇE KADIN KOLLARI KONGRE TAKVİMİ

(İzmit ve Dilovası ileriki tarihlerde yapılacaktır)

8 Şubat 2020 – Karamürsel

9 Şubat 2020 – Körfez

12 Şubat 2020 – Kartepe

16 Şubat 2020 – Darıca

19 Şubat 2020 – Çayırova

20 Şubat 2020 – Gölcük

21 Şubat 2020 – Kandıra

22 Şubat 2020 – Başiskele

22 Şubat 2020 – Derince

23 Şubat 2020 – Gebze