Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Karakadılar: Seçilecek sıradan genç aday istiyoruz!

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Zeki Karakadılar, genel seçimlerde Kocaeli’den genç bir adayın seçilecek sıradan aday yapılmasını istediklerini söyledi.

CHP Kocaeli İl Gençlik

SEBO İMZACHP Kocaeli’de milletvekili aday adayları seçim çalışmaları için hazırlanıyor. Gençlik kolları ve kadın kollarında ise istifa süreci başlamadı. CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Zeki Karakadılar, yönetimiyle gazetemize yaptığı ziyarette genel seçimlere dönük önemli açıklamalar yaptı. Karakadılar, aday adayı olmak için CHP İl Başkanlığı’ndan istifa eden Harun Yıldızlı’nın aday yapılmasının ve genç bir adayın seçilecek sıradan listeye girmesinin gerekliliğini savundu.

“KEMAL KILIÇDAROĞLU”

Zeki Karakadılar, genel seçimler için çalışmalar yaptıklarını ifade ederek 6’lı Masa’nın ittifak adayını belirlemesinin ardından seçim atmosferinin daha çok hissedileceğini vurguladı. Karakadılar, “İnsanlar zor durumda. Hem ekonomik olarak hem de psikolojik olarak bir değişim yaşanması isteniyor. Özellikle gençler, yeni oy kullanacak olanlar gelecekten umutlu olmak istiyor. Millet İttifakı’nın adayının bu beklentileri karşılayacağını biliyoruz. Aday olması en muhtemel isim de Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu” dedi.

“GENÇ ADAYIN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ”

Genel seçimlerde gençlerin beklentilerini de dile getiren Zeki Karakadılar çarpıcı şeyler söyledi: “Biz Kocaeli İl Gençlik Kolları olarak genç bir arkadaşımızın seçilecek sıradan milletvekili adayı yapılmasını istiyoruz. Sonuna kadar da adayın arkasında olacağımızı ifade ediyoruz. Uzun dönem milletvekilliği yapan büyüklerimiz var. Gençlerin sırasının geldiğine inanıyoruz. Bunun partiye emek veren gençleri motive edeceğini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

“HARUN YILDIZLI ADAY YAPILMALIDIR”

CHP Kocaeli İl Başkanlığı’ndan milletvekili aday adayı olmak için istifa eden Harun Yıldızlı’nın da adaylığını desteklediklerini ifade eden Karakadılar, “35 yıldır Kocaeli örgütünden il başkanı aday yapılmıyorsa orada bir düşünmek gerekiyor. Çuvaldızı kendimize batırmamız lazım. Partiye emek veren isimlerin seçilebilir bir noktadan aday gösterilmesi partiye emek verenler için emek vermeye devam etmeleri için çok önemli. Dolayısıyla Harun Başkan’ın da aday yapılması gerektiğini ifade ediyoruz” diye konuştu.

zeki karakadilar...