Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li meclis üyesi AK Partili başkanının çekim yapmasına izin vermedi!

31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den CHP’ye geçen Derince Belediyesi’nde CHP eski Meclis Üyesi Rıza Özcan Elden, belediye meclisinde AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan’ın önüne geçti ve çekim yapmasına engel oldu.

31 Mart 2024 tarihinde

Yerel seçimlerde sürpriz bir sonuca imza atarak, birçok il ve ilçeyi kazanan CHP, Kocaeli’de de 2019 seçimlerinin üzerine iki belediye daha ekleyerek, Karamürsel ve Derince’yi de kazandı. Seçimlerin ardından ikinci kez belediye meclisinin yapıldığı Derince’de CHP’li eski meclis üyesi Rıza Özcan Elden, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan’ın çekim yapmasına engel oldu.

“ŞEFFAFLIKTAN BAHSEDENLERİN NEYİ SAKLADIĞINI MERAK EDİYORUZ?”

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Elden’in çekim yapmasını engellemesinin ardından açıklama yaptı. Merdan yaptığı açıklamada; “İzmit’te meclis oturumlarını canlı yayınlamakla övünen CHP, Derince’de Grup Başkanvekilimiz Ramazan Bostan’ın haksız yere işten atılan çalışanlarla ilgili konuşmasını çekmemizi garip bir şekilde engellemeye çalıştı. Şeffaflıktan, adaletten, objektiflikten bahsedenlerin neyi sakladığını ve bu iki yüzlü davranışın nedenini merak ediyoruz?” dedi.