Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li milletvekilleri Gebze’de

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı’yla beraber Gebze’de ziyaretler yaptı.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, hem partililerin hem de bölge basınının sorularını yanıtladı.

HEDEF İKTİDAR

Programın açılış konuşmasını yapan Orhan’ın ardından söz alan Yıldızlı, “Yola çıktığımız günden beri hedefimiz iktidar” dedi. İlçe ve il başkanının ardından açıklamalarda bulunan İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, “Bu ziyaretler sadece Kocaeli’nde yapılmayacak. Partimizin ekonomi masası, ekonomik sorunlar hakkında çalışmalar yapıyor. Bütün örgütümüz her an seçime hazırmış gibi çalışıyoruz. Türkiye’yi nasıl yöneteceğini planlayan bir yönetimle karşınızdayız. Her türlü sorunu çözmeye hazır bir CHP var” diye konuştu.

CHP’YLE YATIYOR CHP’YLE KALKIYOR

Giresun Milletvekili Necati Tığlı ise, “Biz ülkeyi yönetmeye talibiz ve buna da hazırız. En yakında hep birlikte halkın iktidarını kuracağız” açıklamasında bulundu. Programda son olarak konuşan Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ise, “Memleketi bozuk düzenden nasıl çıkarırız onun gayreti içerisindeyiz. 19 yıldır bu ülkede iktidar var ve bu insanlar yatıp kalkıp CHP’ye iftira atıyor. CHP’ye çöp, çamur demek kimsenin haddi değil. Bunu sayın cumhurbaşkanı da, herkes de bilecek. Bu parti bu toprakları bize vatan yapanların kurduğu partidir. Bu parti Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir. Kimse bu partiye kötü söz söyleyemez. Ülke çok büyük bir sıkıntı içerisinde. Biz bu ülkeyi bu sıkıntılardan nasıl kurtarırız amacındayız. Yol arkadaşlığını büyüterek, iktidar olacağız” dedi.

CHP GEBZE kocaeli